Stebinantys Apple 12 colių MacBook kompiuterio našumo rezultatai: atsiliekama net nuo 2011 metų modelio  (11)

Duomenų bazės GeekBench 3 teste pasirodė naujasis MacBook, kuris pasirodo, pasižymi mažesniu našumu nei 2011 metų pusėje pristatytas MacBook Air su Intel Core i7 procesoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mashable redaktorė Christina Warren patikrino naujojo MacBook našumą Geekbench 3 teste ir paskelbė rezultatą duomenų bazėje. Pasirodo, jog nešiojamo kompiuterio korpuso viduje integruotas dviejų branduolių Intel Core M procesorius nėra itin galinga sistema. Single Core teste jis gavo tik 1924 punktus, o Multi Core – 4038 punktus. Tai kiek blogesni rezultatai nei tie, kuriais gali pasigirti 2011 metais pasirodęs MacBook Air su Intel Core i7 procesoriumi.

Intel Core M serijos procesorių sistemos nepasižymi itin dideliu našumu. Taip yra todėl, kad jos sukurtos galvojant, visų pirma, apie hibridinius įrenginius su Windows, kur svarbus kiekvienas energijos vatas. Naujasis Apple nešiojamas kompiuteris yra su kiek spartesniu Intel Core M 1,2 GHz, tačiau tai reiškia 300 doleriais didesnę kainą ir tik 100 MHz spartesnį taktinį dažnį (turima omeny pagrindinė kompiuterio versija).

Rinkoje naujasis MacBook pasirodys balandžio 10 dieną. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas 12 colių Retina ekranu, 8 GB i RAM, 256 arba 512 GB flash atmintimi bei C tipo USB jungtimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(10)
(21)
(-11)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: