Laikas pokyčiams: IBM pristatė išmanųjį elektroninį paštą (Video)  (0)

Biurams skirtas programinės įrangos rinkinys „IBM Verse” jau įprastas elektroninio pašto, kalendoriaus ir žinučių siuntimo paslaugas papildė naujais analitikos sprendimais. Tai leidžia vartotojams ne tik patogiai susisiekti su reikiamais žmonėmis, bet ir sparčiau rasti aktualią informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į programos atnaujinimą IBM investavo beveik 100 milijonų JAV dolerių. Naujasis gaminys leidžia naudotis elektroniniu paštu, kalendoriumi, socialiniais tinklais, dalintis dokumentais, keistis momentiniais pranešimais per vieningą bendradarbiavimą skatinančią aplinką. Į ją taip pat įkomponuotos infomacijos analizės priemonės, kurios diskretiškai stebi vartotojų veiksmus, išmoksta atpažinti svarbiausius adresatus ir padeda susitelkti į prioritetines dienos užduotis.

„Įmonės kasdien siunčia daugiau nei 108 milijardus laiškų, ir žmonės tiesiog nespėja jų skaityti ir į juos reaguoti. „Verse“ analizės priemonės išsiaiškina, kurie žmonės, temos ir laiškai svarbiausi, ir juos išrūšiuoja. „Verse“ natūraliai susieja IBM bendradarbiavimo ir analizės priemones, išmoksta suprasti, kas svarbu konkrečiam vartotojui, ir padeda greitai pasiekti svarbiausių klausimų esmę,“ – teigia Ainis Kavaliauskas, IBM Lietuva verslo plėtros vadovas.

Pagrindiniai „IBM Verse“ bruožai:
  • Įvairialypė paieška leidžia labai greitai gauti konkrečią informaciją iš skirtingų rūšių turinio.
  • Įžvalgos apie darbuotojų sąsajas. Vartotojai gali lengvai matyti į susirašinėjimą įsitraukusių žmonių organizacinę diagramą ir suprasti jų vaidmenis organizacijoje.
  • Animuotas kalendorius neleidžia pražiopsoti suplanuotų susitikmų. Vartotojai gali greitai prisijungti prie susitikimų vos paspaudę mygtuką tiesiog kalendoriaus juostoje.
  • „IBM Verse“ naudoja socialinių tinklų išpopuliarintą dalijimosi dokumentais galimybę lengvai peržiūrėti, redaguoti ar komentuoti dokumentus. Dokumento gavėjai visada naudos naujausią dokumento versiją, o ne tą, kuri buvo siunčiama su elektroniniu laišku. Dokumentai gali būti sinchronizuojami su vartotojų kompiuteriais ir mobiliaisiais įrenginiais.

„IBM Verse” paslauga teikiama verslo klasės saugumo lygio „SoftLayer“ debesų kompiuterijos platformoje. Debesų išteklių išplečiamumas leidžia šia paslauga naudotis tiek didelėms, tiek mažoms įmonėms. IBM taip pat siūlo ir nemokamą šio sprendimo versiją „IBM Verse Basic“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (0)