Ką daryti, kai labai pasiilgsti gimtinės, bet neturi pinigų? Slapčia patenki į lėktuvo važiuoklę ir ... bandai likti gyvas  (0)

Indonezijos gyventojas gimtąjį Džakartos miestą aplankyti nusprendė neįprastu ir pavojingu būdu. 21 metų vaikinas valandą skrido laikydamasis už lėktuvo važiuoklės, rašo „The Guardian“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-04-09 Ką daryti, kai labai pasiilgsti gimtinės, bet neturi pinigų? Slapčia patenki į lėktuvo važiuoklę ir ... bandai likti gyvas  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oro transporto ministerijos vadovas Suprasetyo Suprasetyo teigė, kad antradienį Sumatros oro uoste Mario Stevenas Ambarita paslapčia pateko į „Boeing“ lėktuvą ir užsiropštė ant jo važiuoklės.

Keleivis be bilieto ištvėrė valandą trukusį skrydį į Džakartos oro uostą. Vaikinas pastebėtas tik tada, kai lėktuvas jau leidosi.

„Jis labai rizikavo savo saugumu“, – sakė S.Supresetyo.

Lėktuvas kelionės metu buvo pakilęs iki 10 350 metrų aukščio. Deguonies ten labai mažai, o oro temperatūra nukrenta žemiau nulio laipsnių.

M.S.A.Ambarita prisipažino, kad šį beprotišką nuotykį planavo jau metus ir iš anksto stebėjo, kaip dirba oro uostas.

Vietos spauda praneša, kad vyras buvo labai išsiilgęs savo gimtinės.

S.Suprasetyo sakė, kad po skrydžio drąsusis keleivis sugebėjo paeiti, tačiau svirduliavo. Vaikino ausis kraujavo, tačiau jo būklė buvo gera.

Šis įvykis vis dar tiriamas. Jei paaiškės, kad M.S.A.Ambarita sukėlė pavojų bendrovės „Garuda“ skrydžio saugumui, jam grės vienerių metų laisvės atėmimo bausmė.

Susisiekimo ministerija pritaikė sankcijas vietiniams oro uosto vadovams už aplaidumą ir pažadėjo salyno oro uostuose sustiprinti apsaugą, kad ateityje išvengtų tokių nutikimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(9)
(6)

Komentarai (0)