Tikriems fanatikams: „Vivo X5Pro“ – išmanusis telefonas su 32 Mpix priekine kamera  (0)

Jei jums atrodo, kad jūsų 5 Mpix priekinė kamera yra visai puiki, ką pasakytumėte apie išmanųjį telefoną su kamera, pasižyminčia 32 Mpix priekine matrica?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vivo“ ruošiasi naujojo flagmano – „X5Pro“ premjerai. Šiuo metu kompanija stengiasi įkaitinti atmosferą prieš pristatymą ir publikuoja įvairią reklaminę medžiagą, šįkart susijusią su asmenukėms skirta kamera.

„Vivo X5Pro“ turės net 32 Mpix priekinę kamerą! Tokios puikios kameros įprastai nėra net galiniame išmaniųjų telefonų korpuse, tačiau „Vivo“ nori tai pakeisti ir tiki, jog asmenukių mylėtojai noriai pirks „X5Pro“ įrenginį.

Oficiali „Vivo X5Pro“ premjera įvyks gegužės 7 dieną. Išmanusis telefonas be minėtos išskirtinės priekinės kameros, pasižymės 6 colių ekanu, turės 2,5D stiklą, aštuonių branduolių Qualcomm Snapdragon 615 procesorių ir 3GB RAM atminties.

Taip pat yra žinoma, jog po metaliniu korpusu atsiras 3500 mAh talpos baterija, o visuma veiks „Android 5.0 Lollipop“ operacinės sistemos su „Funtouch“ vartotojo sąsaja pagrindu.

Nors oficialiai nėra paskelbta, bet mažai tikėtina, kad „Vivo X5Pro“ bus prieinamas už Kinijos ribų. O tai reiškia, kad bent jau Lietuvoje iš esmės teks tenkintis iki 5 Mpx raiškos priekine kamera. Tuo labiau, jog ir 5 Mpx priekinę kamerą turi ne taip jau daug išmaniųjų, o ir šie patys modeliai nebus garsiausių gamintojų atstovai - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su jų pasiūla ir lietuviškomis kainomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai (0)