Nutekinta informacija, kokiomis naujovėmis pasižymės iPad Pro  (1)

Neseniai buvo nutekinti iPad Pro korpuso brėžiniai, kurie leido sužinoti planšetinio kompiuterio matmenis. Dabar šaltiniai sužinojo daugiau naujoko ypatumų, rašo AppleInsider.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2015 m. turėsiantis debiutuoti iPad Pro gaus 12,9“ ekraną su technologijos Force Touch palaikymu. Jis leis identifikuoti paspaudimo stiprumą. Analogišką technologiją palaiko ir Apple Watch, o ateityje žadamas pasirodymas ir naujos kartos iPhone.

iPad Pro pagrindu turėtų tapti naujos kartos Apple procesorius – A9 arba jo galingesnė versija A9X. Minimas USB Type-C lizdas, kaip ir nešiojamame kompiuteryje MacBook (2015), atsiras ir technologijos NFC palaikymas, leisiantis pasinaudoti beviele mokėjimų sistema Apple Pay.

Be viso kito vartotojai galės pasinaudoti specialia Bluetooth plunksna, kuri leis geriau išnaudoti didelį planšetinio kompiuterio ekraną, pavyzdžiui, piešiant, dirbant su grafika arba tiesiog įvedant norimą informaciją.

Tiksli iPad Pro anonso data vis dar nėra žinoma, kad tačiau viena iš versijų teigia, kad tai gali įvykti birželio mėnesį vyksiančioje konferencijoje WWDC 2015 (Kalifornija, JAV), nors neatmetama ir rudeninio debiuto galimybė.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai (1)