AMD grafika dirbs efektyviau su dirbtinio intelekto algoritmais  (0)

Kompanijos AMD vyriausiasis inžinierius Markas Papermasteris neseniai gana lakoniškai aprašė tuos patobulinimus, kurių galima tikėtis iš grafinių sprendimų kitais metais: bus pereita prie FinFET tranzistorių, o energijos suvartojimas sumažės dvigubai, spartos lygį išlaikant tą patį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiemet AMD grafiniai procesoriai pradės išnaudoti HBM atminties privalumus, o kartu bus labiau pritaikyti darbui su virtualia realybe. Reikia pažymėti, kad ir NVIDIA prezidentas per ketvirčio ataskaitos konferenciją kalbėjo, kad antrame pusmetyje bus išleisti produktai su virtualios realybės palaikymu, taigi tendencijos gana aiškios.

Kalbėdamas apie būsimų AMD grafinių procesorių privalumas, AMD vyriausiasis inžinierius M.Papermasteris aprašė keletą GCN architektūros evoliucijos etapų.

Visų pirma, labai didelis dėmesys bus skirtas energetinio efektyvumo didinimui. Be to, bus labiau išnaudojamos GPU skaičiavimų ištekliai, kuriant savaime besimokančias sistemas ir darbą su taip vadinamo „dirbtinio intelekto“ algoritmais. Dabar belieka tik sužinoti, ar bent dalį naujų produktų pamatysime šiemet, o ar visko teks laukti 2016 m.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)