„Išmaniosios“ kojinės - dar viena pagunda aktyvaus gyvenimo mėgėjams (Video)  (0)

„CES 2014“ parodoje pristatytos išmaniosios kojinės „Sensoria Fitness Socks“ pagaliau iš koncepcinės fazės perėjo į serijinę gamybą ir jau atkeliavo į prekybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, jos nepadeda ryte surasti savo poros, bet, pasak gamintojo, žymiai pagerins jūsų bėgimo kokybę. Kojinėse yra integruoti jutikliai, kurie matuoja greitį, tempą, įveiktą aukštį ir sudegintas kalorijas. Be to gaminys turi integruotą GPS modulį, kuris stebi maršrutą.

Ši aprangos detalė parduodama kartu su ant kulkšnies dedama apyranke, kuri priima biometrinius duomenis ir perduoda juos į telefoną.

Kaip ir dauguma kitų sporto režimo sekimo įrenginių, „Sensoria Fitness Socks“ dirba kartu su mobiliesiems skirta programa, kuri turi „iOS“, „Android“ ir „Windows Phone“ versijas. Ji statistinius duomenis parodo išraiškingų grafikų pagalba ir padeda išvengti traumų bei leidžia treniruotes padaryti efektyvesnes.

„Sensoria“ gaminys gerokai brangesnis už prekybos centruose parduodamas kojines – už porą teks sumokėti 199 JAV dolerių. Atsarginė kojinių pora be kroviklio ir apyrankės parduodamos už 49 $.

Jas galima įsigyti oficialioje „Sensoria“ svetainėje, tačiau gamintojas žada, kad pamažu naujieną bus galima nusipirkti daugelyje kitų internetinių parduotuvių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(1)
(8)
(-7)

Komentarai (0)