Ko vertas geriausias vasaros planšetas „Lenovo Yoga 2 Tablet 10“? (Video)  (2)

Nors dauguma planšetinių kompiuterių primena vienas kitą, kai kurie gamintojai sugebėjo išsiskirti. Vienas iš tokių gamintojų – „Lenovo“. Ši kompanija sukūrė „Lenovo Yoga Tablet“ planšetę su išskirtiniu metaliniu stovu bei stulbinančios 9000 mAh talpos baterija ir tai šiam gaminiui leido įsitvirtinti kaip labiausiai rekomenduojamam planšetui geriausių kompiuterių reitinge Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog Geriausių kompiuterių reitingas sudarytas apklausus populiariausias Lietuvos elektronines IT technikos parduotuves. Pagal jų atsakymus sudarėme šiai vasarai rekomenduojamų verslo, biudžetinių, žaidimų ir planšetinių kompiuterių reitingą. Planšetinių kompiuterių reitinge tvirtai pirmąją poziciją užėmė antrosios kartos „Lenovo Yoga Tablet“ planšetai. Būtent šis planšetas ir bus dažniausiai siūlomas, jei patarimo klausite IT konsultanto.

Tačiau ką apie antrosios kartos „Lenovo Yoga Tablet“ sako užsienio apžvalgininkai bei ekspertai? Jų nuomonė padės apsispręsti, kiek ir ko iš tikro yra vertas „Lenovo Yoga Tablet“.

TrustedReviews praneša, jog inovatyvusis „Lenovo“ stovas yra puikus daiktas filmams žiūrėti, be to, kompanija puikiai susitvarkė su baterija – „Yoga Tablet 10 HD+“ lenkia daugelį konkurentų. Taip pat ekspertams patiko ekranas – jis, esą, žymiai geresnis, negu pirmtako. Tačiau ne viskas tobula. Šis įrenginys yra kiek storokas ir sunkokas, o jo veikimas taip pat nėra tobulas – apžvalgininkai skundėsi strigimu tiek pačioje vartotojo sąsajoje, tiek žaidžiant žaidimus. Visgi, pasak testuotojų, tai – puikus pasirinkimas, jeigu jūs ieškote nelabai brangaus planšeto.

TechRadar ekspertų manymu,šis „Yoga Tablet“ nebūtų labai geras pasirinkimas, nors jis nebūtų ir pats prasčiausias. Visgi jeigu renkatės 10 colių planšetinį kompiuterį, „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“, ko gero, būtų geresnis pasirinkimas. Kaip ten bebūtų, šis „Lenovo“ kompiuteris puikiai tinka filmams, vaizdo įrašams žiūrėti, žaisti žaidimus – visa tai dėka puikaus stovo, baterijos ir priekyje esančių stereo garsiakalbių. Bet nors tai geriausią baterijos tarnavimo laiką turintis planšetas rinkoje, bet jis turi trūkumų kitose vietose – „Yoga Tablet 10 HD+“ yra sunkokas ir jį laikyti yra gana sudėtinga. „TechRadar“ daugeliu atveju jums siūlo rinktis kurį nors kitą planšetą.

Tolesnėje nuorodoje galite palyginti „Samsung Galaxy Tab Pro 10.1“ ir „Lenovo Yoga 2 Tablet 10“ technines charakteristikas.

Pocket-lint manymu, „Lenovo“ labai smarkiai patobulino savo „Yoga Tablet“, tačiau jums teks investuoti šiek tiek daugiau pinigų. Tai vienas iš tų gaminių, išsiskiriančių iš pilkos masės – tai tipinis „Lenovo“ stilius ir šiai kompanijai vėl pavyko tai padaryti. Jeigu jus suviliojo išskirtinis dizainas – tai įdomus sprendimas. Tačiau „Yoga Tablet“ stovas gali įtikti ne visiems ir ne visiems jis gali būti reikalingas. Tačiau jeigu jums stovas patinka, „Yoga Tablet 10 HD+“ – tiesiog puikus pasirinkimas. Fantastiškas baterijos tarnavimo laikas, Micro SD kortelių palaikymas, puikus ekranas ir t.t. Šis „Yoga Tablet“ yra puiki alternatyva kitiems planšetiniams kompiuteriams.

TabletPCReview teigimu, „Lenovo“ ištaisė vieną iš didžiausių savo klaidų (t.y. pirmąjį „Yoga Tablet“) – naujas ekranas ir žymiai galingesnis procesorius – to dėka naujasis „Yoga Tablet“, pasak apžvalgininkų, yra vienas iš geriausių vidutinės klasės planšetinių kompiuterių. „Lenovo Yoga Tablet 10 HD+“ netgi gali lygiuotis į aukštesnės klasės planšetus. Tačiau tobulėti „Lenovo“ dar yra kur – „Lenovo“ prigrūdo labai daug nereikalingų programėlių ir „Yoga Tablet“ kamera taip pat ganėtinai prasta. Bet kadangi tai nėra labai rimtos bėdos, galima drąsiai teigti, jog ši „Lenovo“ planšetė yra vykusi.

LaptopMag nuomone, „Lenovo Yoga Tablet 10 HD+“ yra vienas iš geriausių planšetų savo klasėje. Testuotojams, esą, patiko šio įrenginio stovas, garsūs garsiakalbiai ir puikus baterijos tarnavimo laikas. Bet jų teigimu, „Yoga Tablet“ nėra geras pasirinkimas žaidimų mėgėjams, kadangi „Lenovo“ panaudotas procesorius nėra labai pajėgus. Apžvalgininkai siūlo rinktis „ASUS Transformer Pad TF701T“, kuris yra tik vos vos brangesnis, tačiau jis yra žymiai galingesnis ir turi geresnį ekraną.

LENOVO IdeaTab Yoga Tablet 2 kainos Lietuvoje siekia nuo 200€ iki 500€ priklausomai nuo konfigūracijos. Galite peržiūrėti kainas ir modelių pasirinkimą tokiose e. parduotuvėse: skytech.lt, 1a.lt, fortakas.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Erik Murin
(15)
(13)
(2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: