„Samsung“ užčiuopė naują aukso gyslą: išleis droną asmenukių mėgėjams  (0)

„Samsung“ kompanija pradėjo realizuoti „Project Selfie Camera Drone“ projektą, kuris iš esmės yra specifinis, t.y. kitoks nei pagrindinė bendrovės, užsiimančios išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, televizorių ir kitos buitinės ir kompiuterinės technikos gamyba, veikla.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadangi šiuo metu dronų gamyba įgauna stulbinantį populiarumą, „Samsung“ nusprendė šioje srityje išbandyti savo jėgas plačiau ir tuo pačiu nušauti antrą labai jau „riebų zuikį“  - beprotišku greičiu populiarėjančias asmeninukes.

Kol kas tikslios informacijos, susijusios su drono dizainu ir specifikacijomis nėra, kadangi projektas yra kūrimo stadijoje. Manoma, jog įrenginys bus panašus į žinomą skraidančią asmenukių kamerą „Lily“.

„Samsung“ visada stengėsi žengti kartu su inovacijomis ir neatsilikti nuo pasaulinių madų. Kartais tai jai pavykdavo geriau, kartais blogiau. Jei šį kartą kompanijai pavyks sukurti naują įrenginį su ilga baterijos veikimo trukme, labai tikėtina, kad jis taps hitu šios inovatyvios produkcijos rinkoje.

Galima pafantazuoti kaip atrodys ateities vaizdeliai miestuose - vaikštinėjantys turistai ir aplink juos zujantys dronai, be perstojo juos fotografuojantys, automatiškai retušuojantys nuotraukas ir nenutrūkstamu srautu sukeliantys į socialinius tinklus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (0)