Gera žinia piratams: nelegalios „Windows″ versijos irgi atnaujinamos iki legalių „Windows 10″  (2)

Trečiadienį pradėtas operacinių sistemų Windows 7 ir Windows 8.1 atnaujinimas iki Windows 10; be viso to, sistema bus pardavinėjama ir optinėse laikmenose bei USB atmintinėse. Jau keletą mėnesių buvo aišku, kad atnaujinti bus galima ir piratines Windows versijas, tačiau jos dėl to netaps legaliomis Windows 10 kopijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis tik nemažai socialinio tinklo Reddit vartotojų praneša, kad jie atnaujino savo Windows 7, Windows 8 ir Windows 8.1 piratines versijas iki licencinių Windows 10, kurios buvo be vargo aktyvuotos. Negana to, licencinis raktas jiems leidžia ateityje „švariai“ įdiegti naujausią Microsoft operacinę sistemą.

Sprendžiant iš turimos informacijos, jei vartotojai sugebėjo „nelegaliai“ aktyvuoti ankstesnes Windows versijas, tai ir Windows 10 bus sėkmingai aktyvuota. Aprašomi netgi atvejai, kai atsinaujindavo ir neaktyvuotos sistemos, o galutinis rezultatas – aktyvuota Windows 10.

Tiesa, visa tai vis dar vyksta chaotiškai, tendencingų scenarijų nėra, kadangi nemažai piratinių Windows vartotojų nepavykdavo gauti aktyvuotų Windows 10. Tikėtina, viskas priklauso nuo to, kaip buvo aktyvuotos piratinės operacinės sistemos.

Tikėtina, kad Microsoft nesiruošė tokiai įvykių eigai, tačiau atsižvelgiant į tai, kad kompanija ilgą laiką negalėjo aiškiai suformuluoti savo pozicijos dėl piratinių Windows kopijų atnaujinimo, džiaugsmingi nelegalių Windows sistemų savininkų pranešimai visai nestebina.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(85)
(5)
(80)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: