Mirksite šviesomis? Norėdami gero prisišauksite bėdą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tarawa 2015-08-07 10:22
Tai pala jei mirskesti draudziama tai kaip perspeti vairutoja jog tarkim su juo masina kazkas negerai ir kad jis sustotu? Gal as pvz mirksejau nes jis vakare uzmirso sviesas isijungti vaziuodamas sviesia gatve... Todel norejau perspeti kad jas isijungtu. Tuo tarpu uz kampo stovejo patruliai ir tai pamate tai jau tipo dabar as buciau kaltas noredamas perspeti vairuotoja.. Na cia Lietuvoj tik tokie levi istatymai.
manas 2015-08-07 10:36
Ar pazysti ka nors kas butu uz tai nubaustas? Zurnalistai iesko prie ko prikibt ir tiek, nieko naujo...
immortallt 2015-08-07 11:09
Gali būt nubaustas, nereiškia, kad baudžia. Pvz., už priešrūkinių žibintų naudojimą nesant reikalo/mieste niekas pas mus nebaudžia. Lenkijoje greit išgaudo. Už važiavimą kairesne juosta, kai dešinė tuščia - vienetiniai atvejai. Už nuorūkų mėtymą pro langą, net kai paskui važiavo patrulių automobilis - ne. Kartą net mačiau kaip sustabdytas vairuotojas pareigūnui tarp kojų numetė nuorūką pradaręs dureles ir nieko net nepasakė pareigūnas! Tad įstatymai yra, o priežiūros ne. Tas pats su ilgosiomis.
sub 2015-08-07 12:59
Blemba, nu jei nuorūkos, važiavimas kaire juosta kai dešinė laisva, vairavimas nerodant posūkio, nėra tokia problema, kaip antai ilgosios šviesos, tai reiškias nebeturi apie ką rašyti šitie rašinėtojai. Aišku akinti negerai, bet trumpas mirktelėjimas yra įspėjimas, kuris nelabai akina, čia nerašytas kelių kodeksas, kaip ir padėkojant avariniu ar posūkiais. Tikiuosi šios rašliavos kūrėją buvo ir bus apakintas, nes tokie dviejų ar trijų jusotų kelyje dažnai nesitraukia į dešinę esimo juostą, kai kažkas nori aplenkt, va tokių tai nevirškinu. Visiems tokiems riektų pavažinėti Vokietijos keliais.
bahuriux 2015-08-07 18:05
Rašytojau, paaiškink man, kaip galima apakinti diena su ilgosiomis sviesomis? Kai net nakti reikalaujama kiek ten nearčiau 150m perjungti į trumpas. Beto galima nemirkseti ilgom, galima išjungti/įjungti trumpas Lietuviai ir taip nėra vieningi, čia bent šioks toks solidarizavimasis gaunasi.
ponulis 2015-08-07 22:00
I uzsieni reiktu dazniau zurnalistams isvaziuoti.. Dirbu vairuotojo darba Europoje, todel zinau ka sneku. I diena man su ilgosiom tenka vidutiniskai pamirkscioti 30-50 kartu. Visi kuo puikiausiai supranta sita gesta ir daugelis tik to ir laukia, nedaro kokio manevro, kol nemirkcioji.. Na taip, bedos pas mus kaip ir nera del to, neteko girdeti, kad ka nors nubaustu del to. O , kad ir nubaustu 1 is 1000, tai ir menka beda.