„Apple“ pristatys tris „iPhone“: atskleista esminė naujovė  (4)

„Apple“ produktų gerbėjai rudens laukia su nekantrumu. Tikėtina, kad kaip ir kiekvieną rugsėjį „Apple“ kompanija atskleis savo ilgai slėptas kortas ir visuomenei pristatys keletą naujų produktų. Neabejotinai vienas iš laukiamiausių išmaniųjų žaisliukų bus naujasis „iPhone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „TechInsider“, remdamasi neoficialiais šaltiniais, Jungtinių Amerikos Valstijų technologijų milžinė savo pirkėjams pasiūlys tris naujojo „iPhone“ versijas. Labiausiai tikėtina, kad tai bus „iPhone 6S“, „6S Plus“ ir pigesnė versija „iPhone 6C“. Kaip ir jo pirmtakas, „iPhone 6C“ turėtų būti gaminamas iš pigesnių medžiagų ir pasižymėti itin ryškiomis spalvomis. Techniniais parametrais pigesnioji versija turėtų būti panaši į „iPhone 6“ išmanųjį įrenginį. Beje, jau neabejojama, kad naujosios kartos išmanieji telefonai „iPhone“ bus gaminami su „Force Touch“ ekrano technologija, kuri gebės fiksuoti ir atskirti mobiliojo įrenginio piršto paspaudimus. Spaudimo slėgiui jautrus ekranas padidins išmaniojo įrenginio funkcionalumą (priklausomai nuo paspaudimo stiprumo bus atliekama vis skirtinga funkcija).

Sklinda gandai, jog „iPhone 6S“ taip pat turės aliuminio konstrukciją ir bus aprūpintas A9 procesoriumi, turinčiu 2 GB RAM, spartesnį LTE, pagerintą bateriją ir 12 megapikselių kamerą, gebančią filmuoti 4K raiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(14)
(10)
(4)

Komentarai (4)