Rinkoje pasirodys riboto leidimo nauja „PlayStation 4“ versija  (0)

Populiariausių žaidimų konsolių kūrėjai įpratino žaidėjus laukti specialių savo įrenginių versijų, kurios rinkoje debiutuoja su skambiausiais žaidimų pavadinimais. Įprastai be papildomų žaidimų rinkinyje jie taip pat siūlo unikalų dizainą, o kartais ir geresnes technines specifikacijas. Būtent apie tai ir pranešė „Sony“ kompanija – rinkoje pasirodys riboto leidimo „PlayStation 4“ versija, kuri buvo specialiai sukurta „Žvaigdžių karų“ (angl. Star Wars) fanams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši versija prekyboje turėtų pasirodyti lapkričio 17 dieną, t.y. tada, kai įvyks eilinė „Star Wars: Battlefront“ ciklo dalies, kuri paskutinėje „Gamescom“ mugėje buvo pripažinta geriausiu žaidimu, premjera. Vertėtų taip pat pažymėti, jog šis konsolės pasirodymas prekyboje įvyks beveik likus beveik mėnesiui iki pasaulinės „Star Wars: The Force Awakens“ filmo premjeros.

Tikimasi, jog tai lems dar didesnį žaidėjų susidomėjimą specialia konsolės versija. Naujo įrenginio visuma paremta „PlayStation 4“ CUH-1200 versija, kuri, lyginant su originaliu modeliu, turi užtikrinti didesnį veikimo našumą. Deja, konsolė bus prieinama su 500 GB, o ne 1 TB talpos kietuoju disku.

Nepasaint to, svarbiausi čia ne techniniai parametrai, o unikalus įrenginio dizainas. Korpusą puošia Darth Vader atvaizdas, o valdymo pulte figūruoja juoda, balta ir raudonos spalvos, kurios turėtų priminti Anakin Skywalker krūtinės skydą. Korpusą ir valdiklį puošia „Žvaigždžių karų“ logotipai.

Tai dar ne viskas, nes rinkinyje su konsole bus siūlomas „Star Wars Battlefront Deluxe Edition“ žaidimas bei „Disney Infinity 3.0 Edition“ kuponas, kuris leis atsisiųsti „Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge“, „Star Wars: Jedi Starfighter“ bei „Star Wars Bounty Hunter“, taip pat trys figūrėlės, vaizduojančios Anakin Skywalker, Leia Organ bei Bob Fett. Žinoma, nepritrūko „DualShock 4“ „Jet Black“ spalvos nuotolinio valdymo pulto. Deja kol kas „PlayStation 4 Star Wars Edition“ kaina lieka po paslapties skraiste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: