„China Telecom“ vadybininkas atskleidė „iPhone 6s“ charakteristikas ir pardavimų pradžios laiką  (0)

Artėjant „iPhone 6s“ pristatymui internete pasirodo vis daugiau informacijos iš patikimų šaltinių apie naująjį „Apple“ flagmaną. Šį kartą pasirodė žinia iš Kinijos mobiliojo ryšio operatoriaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausio pasaulyje operatoriaus „China Telecom“ vadybininkas atskleidė visą turimą informaciją apie išmanųjį telefoną. Jis sakė, kad Kinijoje pardavimai bus pradėti tarp rugsėjo 18 ir 25 d. Tai netiesiogiai patvirtina, kad naujiena bus pristatyta rugsėjo pradžioje.

Išoriškai „iPhone 6s“ nesiskirs nuo dabartinio flagmano. Tokia strategija jau tapo įprasta gamintojo modelių serijose, be to tai patvirtina daugybė ankstesnių išmaniojo telefono ir jo detalių nuotraukų netekėjimų.

Vadybininkas apie „rožinės aukso“ spalvos modelį tvirtino nieko negirdėjęs, nors kovo mėnesį apie jį buvo pasirodę gandai. Pasak informatoriaus, „iPhone 6s“ bus naudojamas procesorius „Apple A9“, geresnis fotoaparatas, o ekranas gaus „Force Touch“. Be to, jis minėjo, kad išmanusis telefonas turės 2 GB RAM.

Kinijos žiniasklaida neseniai paskelbė, kad „Apple“ mobiliųjų prietaisų gamybos partneris „Foxconn“ nuo rugsėjo pradžios uždraudė išeiti atostogų ir panaikino laisvus savaitgalius darbuotojams Džengdžou mieste esančioje savo gamykloje, todėl gandai apie naujienos anonsą kito mėnesio 9 d. atrodo įtikinami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (0)