Vaizdingiausia slapta automagistralė Amerikoje, apie kurią važiavusieji stengiasi niekam nepasakoti (Video)  (2)

Jei kada nors turėtumėte galimybę leisti sau pasivažinėti įspūdingiausiais Šiaurės Amerikos keliais, išbandykite ne tik Highway 1 Kalifornijoje, ne tik "Drakono Uodegą" US 129 Šiaurės Karolinoje, ne tik "Blue Ridge Parkway" Apalačų kalnuose, bet ir dar vieną ypač vaizdingą kelią, kuris, pasirodo, daugeliui yra... nežinomas. Jo nerodo navigacijos, apie jį niekam nepasakojama. Taip saugoma unikali šio kelio atmosfera – važiavusieji šiuo keliu savo pojūčius neretai apibūdina fraze "vairavimo nirvana".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Kalifornijos valstijos kelias Route 33 – vizualinę ekstazę galintis sukelti kelio ruožas, prasidedantis Odžajuje ir pasibaigiantis kažkur valstijos gilumoje. Šis kelias įspūdingas tuo, kad jis driekiasi daugiausiai negyvenamomis kalnuotomis teritorijomis, kanjonais.

Tai yra kelias per Kaliforniją, kurį nustelbė kiti du keliai – palei Ramiojo vandenyno pakrantę besidriekiantis vaizdingasis Highway 1 ir Kaliforniją maždaug per vidurį kertanti plati ir nuobodi pagrindinė eismo magistralė, kuria per valstiją galima pervažiuoti labai greitai, tačiau neįdomiai. Kaip tik tarp šių dviejų kelių ir likęs seniau tiestas, tačiau dabar nebereikalingas Route 33. Visą Šiaurės Ameriką išmaišę kelionių entuziastai vadina vaizdingiausiu žemyno keliu.

Daugelis vairuotojų neįtaria apie šio kelio egzistavimą, kadangi... jo nerodo navigaciniai žemėlapiai. "Mano navigacija to kelio nerodė, - sako Ford GT dizaineris Camilo Pardo.

 O mėgstantieji ramiai pasivažinėti vaizdingais ir tuščiais keliais stengiasi, kad apie šį kelią žinotų kuo mažiau žmonių ir į jį nesuplūstų transporto priemonių karavanai. Pasirodo, čia per kelionės valandą gali susitikti dažniausiai vos vieną automobilį, o dvi viena paskui kitą važiuojančios mašinos yra visiška retenybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(72)
(2)
(70)

Komentarai (2)