Dronas „Parrot Bebop 2“: išskirtinis pasiūlymas technikos entuziastams (Video)  (3)

Praeitais metais „Parrot“ kompanija pristatė santykinai nebrangų „Bebop“ kvadkopterį. Dronas buvo aprūpintas plačiakampe kamera ir galėjo skraidyti iki 12 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar gamintojas pristatė patobulintą praeitų metų įrenginio versiją. Pagrindinė „Parrot Bebop 2“ ypatybė yra reikšmingai padidintas laikas, kurį įrenginys gali praleisti ore. Palyginus su pirmosios kartos atstovu, „Bebop“ naujiena taip pat yra kiek sunkesnė. Didesnį svorį lėmė didelis skaičius jutiklių, turinčių užtikrinti stabilų drono skrydį ir manevringumo išlaikymą praktiškai visomis sąlygomis. 

Naujasis „Parrot“ dronas gali judėti su 65 km/val greičiu ir pakilti į 100 metrų aukštį per 18 sekundžių. Taip pat dronas aprūpintas 14 megapikselių plačiakampe 180 laipsnių kamera, leidžiančia įrašyti Full HD video. Įrenginys turi 8 GB atminties ir trijų ašių skaitmeninę stabilizavimo sistemą.

Pasak gamintojo, vieną kartą įkrautos „Parrot Bebop 2“ baterijos turėtų užtekti 25 skrydžio minutėms. „Parrot Bebop 2“ galima valdyti per Wi-Fi pasitelkiant bet kurį išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Pilnai drono galimybes atskleisti padės specialus valdymo pultelis „Skycontroller Black Edition“. Valdymo zoną jis pajėgus išplėsti iki 2 km.

.

„Parrot“ dronas „Bebop 2“ kainuos 549,99 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(12)
(0)
(12)

Komentarai (3)