Auksas ir deimantai: rusai sukryžmino BMW ir „Volgą“  (0)

Jei manote, kad stilingam 3 serijos BMW kupė trūksta seniems rusiškiems automobiliams būdingo žavesio, jums pagelbėti gali rusų kompanijos „Bilenkin Classic Cars“ specialistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įkvėpimo jie semiasi iš Tarybų Sąjugos laikų technikos, tačiau kitaip daugelis panašius projektus ruošiančių kompanijų, tikrai nėra diletantai.

Patyrę restauratoriai

Kompanijos tinklapyje pateikiami rusų meistrų atliktų restauracijos darbų pavyzdžiai. Automobilių įvairovė daro įspūdį: „Bilenkin“ vyrukai demonstruoja, kad gali taip pat sėkmingai sutvarkyti seną „Čaiką“, tiek ir modernų „Ferrari 348 Spider“.

Darbų sąraše yra ir restauruota „GAZ-21“, mūsuose dažniau vadinama tiesiog „Volga“. Būtent šio modelio dizaino elementai buvo panaudoti neatpažįstamai 3 serijos BMW kupė (E92) transformacijai.

Donoro priekis paslėptas po didžiuliais apvaliais žibintais ir žemai įrengtais chromuoto buferio „ūsais“. Išlaikant stiliaus tolygumą chromo juosta tęsiasi visu kėbulo šonu, įrėmina šoninius langus ir papuošia radiatoriaus groteles.

Dar efektingiau atrodo galinė automobilio dalis, kurioje sparnai pereina į galinius žibintus.

Auksas ir deimantai

Salonas įrengtas itin prabangiai – vienoje nuotraukoje matomi iš indiškų audinių pagaminti spalvingi sėdynių bei durų apmušalai, o visas grindis dengia kailis. Yra čia ir juvelyrinių dirbinių – aukso ir deimantų ornamentai puošia prietaisų skydelį.

Konservatyvesniems pirkėjams taip pat siūlomas ir paprastesnis interjeras su rudos odos apmušalais, medienos apdaila ir tamsiai raudono kilimo grindų danga.

„Vintage“ neseniai debiutavo tarptautinėje Dubajaus automobilių parodoje. „Bilenkin“ atstovai nepateikia informacijos apie automobilio techninius duomenis. Rusai sako, kad šis modelis įkūnija eleganciją ir vairavimo malonumą.

Apie automobilio kainą informacijos taip pat nėra, tačiau sprendžiant pagal interjero apdailos medžiagų kokybę, tai turėtų būti nepigus malonumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(8)
(15)

Komentarai (0)