„Apple“ slapukauja? Atidaryta slapta laboratorija Taivane  (1)

Taivane atidaryta nauja „Apple“ gamybos laboratorija, kurios inžinieriai kuria dar neregėtas technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Longtane įsikūrusioje laboratorijoje dirba per 50 inžinierių ir kitų darbuotojų. Pagrindinė jų užduotis – naujų ekranų kūrimas „iPhone“, „iPad“ ir kitiems įrenginiams, „Bloomberg“ nurodė šaltiniai.

„Apple“ nusamdė inžinierius, kurie anksčiau dirbo vietinėje ekranų gamykloje „AU Optronics Corp.“ ir kompanijoje „Qualcomm Inc.“, kuriai anksčiau priklausė šis pastatas. Pačios „Apple“ atstovai atsisakė komentuoti šią situaciją.

Kaip ir kiti gamintojai, „Apple“ siekia gaminti plonesnius, lengvesnius ir ryškesnį ekraną turinčius įrenginius, kurie tausotų elektros energiją.

Šiuo metu inžinieriai tobulina skystųjų kristalų ekranus, kurie naudojami telefonuose „iPhone“, planšetėse „iPad“ ir kompiuteriuose „Mac“. Tačiau kompanija siekia pereiti prie organinių šviesos diodų technologijos – jie yra dar plonesni ir, kitaip nei esamiems diodams, jiems nereikia galinio pašvietimo.

Manoma, kad tokiu būdu „Apple“ siekia mažinti savo priklausomybę nuo kitų ekranų gamintojų ir tiekėjų, tokių kaip „Samsung“, „LG Display“, „Sharp“ ir „Japan Display“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (1)