„Facebook“ ruošiasi rimtam karui su „Google“  (0)

Leidinys „The Information“ pranešė, kad „Facebook“ modeliuoja savo veiksmus, kurių gali tekti imtis prieš interneto milžinę „Google“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai gali įvykti tuo atveju, jei socialinis tinklas bus pašalintas iš „Google Play“, dėl tarp dviejų bendrovių kilusio konflikto.

Pasirengimas apima tiesioginio aplikacijos atsisiuntimo per „Facebook“ būdų testavimą ir socialinio tinklo vartotojų, naudojančių „Android“ prietaisus, lojalumo tikrinimą. Bendrovės spaudos tarnyba šią informaciją komentuoti atsisakė.

Vartotojų lojalumo tikrinimui „Facebook“ tyčia inicijuoja savo „Android“ aplikacijos darbo sutrikimus. Kur atliekami bandymai ir kokie jų mastai – nežinoma, tačiau jie parodė, kad vartotojai yra pasirengę susitaikyti su klaidomis.

Bandymai pademonstravo, kad vartotojai, kurie nuolat susidurdavo su klaidomis, persikėlė į mobiliąją „Facebook“ versiją „Facebook“, tačiau socialinio tinklo neatsisakė.

Nepaisant to, kad „Facebook“ yra didžiausias „Android“ aplikacijų kūrėjas, jis yra auganti grėsmė „Google“. Nors socialinis tinklas yra priklausomas nuo interneto milžinės dėl programinės įrangos paskirstymo, gali ateiti laikas, kada vartotojai „Facebook“ programas ir paslaugas galės atsisiųsti aplenkdami „Google Play“.

Socialinio tinklo testai parodo, kad bendrovė rimtai svarsto išėjimo iš „Google Play“ galimybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(15)
(0)

Komentarai (0)