Kinijos hakeriai bijo, kad dėl „Denuvo“ visiškai išnyks piratiniai žaidimai  (15)

Dėl piratavimo, daug kompiuterinių žaidimų nelegalių kopijų internete galima rasti dar iki jų išleidimo. Tačiau pastaruoju metu, vis dažniau ir dažniau pasirodo projektų, kurie torentų svetainėse pasirodo praėjus net keletui mėnesių po pardavimų pradžios, o po dvejų metų gali nutikti taip, kad atsiras naujienų, kurių piratinių kopijų bus neįmanoma surasti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias išvadas galima daryti atsiradus naujam apsaugos mechanizmui „Denuvo“, kurios ilgą laiką nepavyko apeiti. Dėl šios priežasties „FIFA 15“, „Dragon Age: Inquisition“ ir „Lords of the Fallen“ žaidimų nelegalių kopijų teko ilgokai palaukti. Kiekviena nauja apsaugos versija tampa sudėtingesnė ir geriau apgalvota. Naujausias, „Denuvo“ naudojantis projektas, yra gruodį išleistas veiksmo žaidimas „Just Cause 3“, kurio iki šiol nemokamai neparsisiųsite.

Kinijos įsilaužėlių forumo 3DM įkūrėja, besislepianti po Bird Sister slapyvardžiu, tinklaraštyje parašė, kad nulaužti „Avalanche Studios“ kūrinio vis dar nepavyksta. „Aš vis dar tikiu, kad apsaugą galima apeiti, – pridūrė ji, – bet jei pažvelgti į šios technologijos vystymąsi, bijau, kad po dvejų metų pasaulyje nebeliks nemokamų žaidimų“.

Žinoma, šiuo atveju „nemokami žaidimai“ reiškia piratines mokamų projektų versijas, o neatlygintinai kūrėjų platinama programinė įranga niekur nedings.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(58)
(7)
(51)

Komentarai (15)