„Computer Bild“ testai: Kaspersky neteko geriausios antivirusinės vardo  (2)

Vienas didžiausių IT vartotojų žurnalų Vokietijoje „Computer Bild“ surengė nepriklausomą interneto apsaugos produktų testą, kuriame antivirusinė programa „ESET Smart Security 9“ pranoko dvyliką testo dalyvių ir buvo pripažinta geriausia interneto apsauga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Computer Bild“ pranešė, kad 15 žurnalo testuotojų praleido 2 400 valandų, testuodami antivirusinius produktus, teste naudodami virš 155 tūkstančių ir beveik 50 tūkstančių kibernetinių atakų. Testo rezultatas, kaip „Computer Bild“ išplatintame spaudos pranešime teigė testavimo laboratorijos vadovas Matthias Otten – „ESET nuvainikavo Kaspersky“.

„ESET įveikė konkurenciją su geriausiu apsaugos, veikimo ir greičio deriniu“, – tvirtino „Computer Bild“ programinės įrangos skyriaus vadovas Georg Oevermann. Antivirusinė programa „ESET Smart Security 9“ žurnale pristatoma, kaip „geriausia apsauga nuo naujausių grėsmių“, nustatanti visus kenkėjus. Taip pat pabrėžiamas produkto mažas sistemos pėdsakas ir praktiškumas. ESET sprendimas giriamas ir už internetinės bankininkystės bei socialinių tinklų apsaugos funkcijas.

„Tai mūsų pirmasis laimėjimas šiame svarbiame teste, pratęsiantis TOP testų rezultatų ir laimėjimų Vokietijoje seriją. Skirdami dideles pastangas savo technologijoms tyrimų ir plėtros centruose visame pasaulyje, galime pasiūlyti geriausią apsaugą rinkoje“, – komentuoja ESET Vokietijos, Austrijos bei Šveicarijos regiono vadovas Stefan Thiel.

„Computer Bild“ yra didžiausias technologijų žurnalas ne tik Vokietijoje, bet ir visoje Europoje bei Rusijoje, šiemet švenčiantis 20 metų gimtadienį. ESET ir toliau skina pergales įvairiuose testuose Vokietijoje bei Austrijoje. 2015 metų pabaigoje „ESET Endpoint Security“ leidyklos „Vogel IT-Media“ skaitytojų buvo išrinkta geriausiu verslo antivirusiniu produktu Vokietijoje. Pirmą vietą šį vasarį pelnė „ESET Mobile Security“ programėlė, skirta Android, puikiai pasirodžiusi Vokietijos vartotojų organizacijos „Stiftung Warentest“ rengtame nepriklausomame teste.

„ESET Mobile Security“ laimėjo ir Austrijos žurnalo „Konsument“ testą. Praėjusiais metais „ESET Mobile Security“ Austrijos žurnalo „Android Magazine“ buvo pripažinta geriausia 2015 metų mobiliojo apsaugos programėle, o „ESET Parental Control“ – geriausia vaikų apsaugos programėle. Be to, 2015 m. ESET pelnė sidabro medalį Apsaugos sprendimų kategorijoje per Vokietijoje rengiamą „CRN“ apdovanojimų ceremoniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(30)
(14)
(16)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: