Ne patys brangiausi automobiliai, turintys itin galingus V12 variklius  (7)

Automobilius su V12 varikliais jau šiandien Lietuvos gatvėse sutikti kur kas sunkiau nei „Porsche“. Ką daryti, jeigu norisi tokio išskirtinumo, kuris daugelyje naujų automobilių jau neįmanomas? Pateikiame kelis automobilius, kurie su V12 varikliais parduodami mažiau nei už 10 tūkst. eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BMW 750i (E38)

Liaudyje vadinamieji „bumeriai“ yra vieni iš dažniausiai pasitaikančių automobilių su V12 varikliais. Jų kaina labai priklauso nuo automobilio būklės – vis tik nemažai jų perkopė dvidešimtmetį. Pigiausius BMW 7 E38 su V12 varikliais galite rasti vos už porą tūkstančių eurų.

BMW 850i

Aštuntos serijos BMW buvo montuojami tie patys V12 varikliai kaip ir „bumeriuose“. Be abejonės, tai vienas gražiausių kada nors BMW sukurtų automobilių. Didžiausia problema – rasti gerą egzempliorių. Vis tik jų gamyba baigėsi dar praėjusiame tūkstantmetyje... Vidutinės būklės BMW 850i šiandien galima rasti už 8 tūkst. eurų.

„Mercedes-Benz S600“ (W220)

Prie greitai vertę prarandančių automobilių galima priskirti ir W220 kėbulo S klasės „Mercedes-Benz“. Bet V12 garsui ir 367 AG traukai atsispirti galėtų mažai kas. Juolab kai tokį automobilį įmanoma įsigyti už kelis tūkstančius eurų.

„Mercedes-Benz CL600“

S klasės „Mercedes-Benz“ kupė pirmtakas – CL automobilis. Išskirtinai prabangus kupė, kuriam gali būti ir 15 metų, tačiau įsėdęs į jį keleivis supras, kad pateko į neeilinį automobilį. Šie modeliai yra brangesni už S klasės sedanus, jų kainos prasideda nuo 5 tūkst. Eur, tačiau jų būklė paprastai būna geresnė, o kilometražas – mažesnis.

„Jaguar XJS“

Britiška klasika su riaumojančiu V12 – daugelio automobilinė svajonė. Nors šie „Jaguar“ negarsėjo patikimumu, tačiau kiekvieną dieną juo važinėti vargu ar kas norėtų. Šie vertę išlaikantys automobiliai gali kainuoti apie 10 tūkst. eurų.

„Volkswagen Phaeton“

Taip, net ir „Volkswagen“ turėjo W12 variklius. Šio gamintojo flagmanas „Phaeton“ gali atsirasti jūsų kieme ar garaže už mažiau nei 10 tūkst. eurų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (7)