Nauji 256 GB „Samsung“ atminties lustai pagal spartą tiesiog sutriuškino SSD diskus  (2)

Praėjusių metų vasario mėnesį „Samsung“ pranešė apie 128 GB mobiliesiems prietaisams skirtų atminties lustų, kurie sukurti naudojant Universal Flash Storage technologiją, masinę gamybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2016 m istorija kartojasi, tačiau šį kartą „Samsung“ padvigubino talpą ir duomenų perdavimo greitį. Naujiena sukurta remiantis UFS 2.0 standartu.

Gamintojas teigia, jog naujasis lustas savo savybėmis yra pranašesnis už kompiuteriams skirtus SATA SSD analogus. Nesunku atspėti, kad ši atmintis bus naudojama tik aukščiausios klasės prietaisuose, nepaisant to „Samsung“ pasiekimas tikrai įspūdingas.

Pietų Korėjos kompanija teigia, kad naujieji lustai gali perduoti duomenis 850 MB/s sparta ir 260 Mb/s greičiu juos įrašyti, tai yra tris kartus greičiau, nei tai galėtų atlikti kokybiška microSD laikmena.

USB 3.0 standarto pritaikymas mobiliuosiuose įrenginiuose nulėmė duomenų perdavimo spartos pastebimą padidėjimą. Prietaisai su naujais „Samsung“ kaupikliais iš to išloš dvigubai.

5GB apimties Full HD vaizdo įrašo perkėlimas iš kompiuterio į išmanųjį telefoną užtruks maždaug 12 sekundžių. Be to, Pietų Korėjos bendrovės naujiena užima mažiau vietos, o tai leis pagaminti kompaktiškesnius mobiliuosius prietaisus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(76)
(14)
(62)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: