„Samsung“ paskelbė, kuris „Galaxy S7“ sprendimas labiausiai pradžiugino vartotojus  ()

„Samsung Galaxy S6“ buvo vienas geriausių praeitų metų išmaniųjų telefonų. Gamintojas čia visiškai pakeitė dizainą ir plastiką iškeitė į stiklą ir metalą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau vardan puikios išorės buvo paaukota keičiama baterija, atminties kortelių jungtis ir apsauga nuo vandens. Naujajame „Galaxy S7“ išmaniajame telefone abu paskutiniai punktai grįžo, o įrenginio dizainas buvo kiek pakeistas.

Šis „Samsung“ sprendimas sukėlė nemažai klausimų, vienas kurių: „Kam praeitais metais reikėjo pašalinti lizdą „microSD“ kortelėms, jei po metų jis buvo grąžintas?“.

Suprasdama savo gerbėjų nepasitenkinimą „Samsung“ kompanija paskelbė oficialųjį tokio sprendimo paaiškinimą.

„Samsung“ atstovas Kyle Brown papasakojo, kad „microSD“ lizdo buvimas „Galaxy S6“ išmaniajame telefone galėjo neigiamai paveikti įrenginio našumą. Praeitų metų flagmanas tapo pirmuoju kompanijos išmaniuoju telefonu su UFS 2.0 tipo „flash“ atmintimi, kuri yra tris kartus spartesnė nei eMMC 5.0. „Samsung“ bijojo, kad atminties kortelėje saugomi duomenis būtų buvę nuskaitomi su mažesne sparta, o tai neigiamai paveiktų ir bendrą telefono našumą.

Kyle Brown teigė, kad kompanija sunkiai dirbo tam, kad išvengtų naujojo „Galaxy S7“ našumo sumažėjimo dėl pritaikytos atminties kortelių galimybės. Jis taip pat pažymėjo, kad „microSD“ lizdo grįžimas „Galaxy S7“ įrenginyje naudotojų buvo sutiktas geriausiai nei kokie kiti pakeitimai. Be to „Samsung“ didžiuojasi, kad „Galaxy“ serijai grąžintas atsparumas vandeniui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(19)
(10)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: