„Panasonic“: tokių indukcinių krosnelių dar nematėte!  ()

Maisto gaminimas naudojant indukcines viryklės džiugina pradedančiuosius virėjus tuo, kad gaminimo procesas yra greitesnis ir saugesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kintamoji elektros srovė yra perduodama naudojant po maisto gaminimo talpa esantį varinį laidą ir taip sukuriamas elektromagnetinis laukas, kuris įkaitina maisto konteinerio feromagnetinį diską ir jame esantį maistą.

Tai labai efektyvus ir greitas maisto ruošimo būdas - jis sunaudoja žymiai mažiau energijos.

Tačiau, indukcinė krosnis virtuvėje užima daug vietos, o tai nėra labai praktiška, ypač mažoje patalpoje. Siekdama išspręsti šią problemą bendrovė „Panasonic“ sukūrė kompaktišką indukcinę krosnelę „Countertop Induction Oven“ (CIO), kurios matmenys bus panašūs į mikrobangų krosnelių.

Prietaisas buvo pademonstruotas šeštadienį Čikagoje prasidėjusioje parodoje „International Home & Hardwares Show“. Naujiena suderina patentuotą indukcijos technologiją ir dvigubą infraraudonųjų spindulių šildymą.

„Panasonic“ tikisi, kad jo prietaisas padarys didelį poveikį maisto gaminimui namuose. Krosnelė turi vidinę orkaitę, kuri skirtingų rūšių maisto ruošimui gali įkaisti iki įvairių temperatūrų.

Indukcinė krosnelė „Panasonic CIO“ bus parduodamas nuo šių metų spalio mėnesio už 600$ kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: