„Cnet.com“ apžvalgininkė: jei nenorite nusivilti, neskubėkite pirkti „Samsung Galaxy S7”  (11)

„Cnet.com“ technologijų ažvalgininkė Lynn La nepasidavė ir atsilaikė prieš visame pasaulyje giriamus prietaisus. Ji netgi išvardijo priežastis, kodėl nepirktų naujų „Samsung Galaxy S7” ir „Samsung Galaxy S7 Edge” prietaisų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ji neneigia, kad prietaiso dizainas yra puikus, kad jame įdiegta sparti ir greitai aplinką „pagaunanti“ kamera, kad mobilusis įrenginys atsparus vandeniui, tačiau apžvalgininkė drįso paprieštarauti visiems, teigiantiems, kad tai tobuliausiais išmanusis Žemėje. L. La įvardijo kelias priežastis, kodėl mano, jog yra ir geresnių prietaisų.

1. Jis neturi keičiamos baterijos.

Didžioji dalis prietaisų, skirtų aukštesnes pajamas gaunantiems ir tikriausiai daugiau už telefoną pasirengusiems mokėti žmonėms, jau nebesiūlo galimybės keisti baterijas, išplėsti atmintį išoriniais prietaisais. Tai esą leidžia sutaupyti vietos, o prietaisus paversti kiek plonesniais.

Geroji žinia, ta, kad „Galaxy S7” talpą galima išplėsti iki 200 GB, tačiau 3,000 mAh baterija – nekeičiama. Kaip gavote ją su telefonu, taip nešiosite bei negalėsite turėti dar vienos baterijos, kuri jums leis pamiršti apie senkantį akumuliatorių intensyvios dienos viduryje.

2. Yra daug pigesnių alternatyvų

Neužrakintas telefonas, perkant jį be sutarčių su tinklų operatoriais nėra pigus: Jungtinėse Amerikos valstijose (JAV) jis kainuoja tarp 650 ir 695 dolerių (apie 600 eurų), Lietuvoje – apie 800 eurų.

Jei telefonas naudojamas tik tikrinti elektroniniam paštui ir „Facebook“, skambinimui bei nuotraukoms, tai šis prietaisas yra per geras: tikrai nepasinaudosite visais flagmano privalumais.

Daug pigesnių alternatyvų apstu: tarkime, kad „Google“ prietaisas „Nexus 6P”, kuris yra trečdaliu pigesnis. Jame – 5,7 colių ekranas, 12,3 megapikselių kamera ir Snapdragon 810 CPU.

Yra ir „Sony Xperia Z5”, kuri taip pat turi puikią kamerą, o JAV ir Jungtinės Karalystės vartotojai gavo ir „Motorola Moto X Pure Edition“, kuris yra dukart pigesnis.

„Šie išvardyti prietaisai gal ir ne tokie galingi, kaip naujasis „Galaxy S7”, tačiau labai primityviai ir paprastai savo telefonu besinaudojantiems žmonėms kažin ar kada nors prireiks visų jo teikiamų galimybių“, – rašė L. La.

3. Programinės įrangos atnaujinimai neatkeliaus dažnai, taip kaip „Nexus“

„Google“ telefonai programinės įrangos atnaujinimus visada gauna pirmieji. Jei turite „Nexus“ galite būti tikri, kad iš naujinimai jus pasieks anksčiau nei kitus „Android“ vartotojus. Turintiems „Samsung“ telefoną, reikės palaukti nuo kelių iki keliolikos mėnesių.

4. Verta palaukti, ką parduotuvėje parodys „LG“

Verta patikrinti, kaip atrodo naujasis „LG“ flagmanas „LG G5”. Jį planuojama pristatyti ankstyvą balandį. Tai reiškia, kad tik tada, kai pamatysite daugelį kritikų sužavėjusį „LG G5” ir jo kainą, tik tada verta pirkti naują telefoną.

Jis turi keičiamas dalis, vadinamuosius „draugus“, taip pat 16 megapikselių kamerą ir 5,3 colių ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(40)
(40)
(0)

Komentarai (11)