Juodos dienos „Apple“: internete skelbiama vis daugiau būdų kaip nulaužti „iPhone“ (Video)  (1)

Nors sistemos atnaujinimas išleistas praėjus keletui dienų po oficialaus sistemos pristatymo, „Apple“ vartotojai sulaukė ir dar vieno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdiegus „Apple iOS 9.3.1“ pasirodė, kad prie „iPhone“ vartotojo kontaktų bei nuotraukų įmanoma prisijungti neįvedant slaptažodžio ir neskanuojant jo piršto antspaudo.

Tačiau tai reikalauja tam tikrų aplinkybių: visų pirma, reikia kad Siri turėtų prieigą prie jūsų „Twitter“ paskyros, kuri būtų užrakinta jūsų slaptažodžiu ar piršto antspaudu. Taip pat jūs galite turėti telefoną, kuriame jau įdiegta jautrumo paspaudimui technologija – „iPhone 6S“ ar „iPhone 6S Plus“.

Galiausiai, kaip teigiama video, jūs turite surasti „twitter“ naudojo žinutę, kurioje panaudojamas elektroninio pašto adresas, tada panaudoti 3D prisilietimą ir juo paprašyti kontaktų sąrašo.

Jei visa tai sudera, labai paprasta nukeliauti žemyn ant žinutės ir paspaudus ant adreso prisijungti prie savo meniu esančios adresų knygutės, pridėti joje naują kontaktą ar paredaguoti jau esantį. Panorėję redaguoti šio kontakto nuotrauką ar pridėti naują prie kito kontakto, galėsite naudoti nuotraukas iš telefonu darytųjų. Ir visa tai – be apsaugos kodo, kurio turėtų reikalauti programa.

Siri prieigos prie „Twitter“ išjungimas, panašu, problemos neišsprendžia, o štai visiškas Siri atjungimas padėtį pataiso. Po vaizdo siužetu atsirado ir daugiau technikų, kuriomis pavaizduojamos naujosios sistemos klaidos, tačiau daugelyje jų panaudojama ir Siri. Tai leidžia prieiti prie kito telefone esančio apsaugoto turinio nevedant slaptažodžių.

Netrukus po pasirodžiusios žinios apie klaidą, dėl kurios buvo atsiradusi galimybė patekti į vartotojų „Twitter“ paskyras, neįvedus slaptažodžio, kai telefono ekranas užrakintas, „Apple“ pataisė nesklandumus. Dabar, kai jūs paprašysite Siri ieškoti „Twitter“ tuo metu, kai telefonas užrakintas, Siri prieš tai paprašys atrakinti jūsų iPhone ekraną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)