„iPhone SE“ privalumai ir trūkumai: simpatiško dydžio, bet be išskirtinių naujovių  (1)

Ar jums atrodo, kad šiuolaikiniai išmanieji telefonai yra dideli, nepatogūs ir kartais jie netgi netelpa į jūsų kelnių kišenę? Su nostalgija prisimenate senus gerus laikus, kai galėdavote savo telefoną įkišti netgi į pačią mažiausią kišenę ir viena ranka naudotis telefonu galėdavote be jokių problemų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad ir „Apple“ pajuto nostalgiją ir jie pasiilgsta tų laikų, kai telefonai būdavo maži – Kupertino gigantai pristatė „iPhone SE“ – vos 4 colių ekraną turintį „iPhone“. Pasižiūrėkime, kas ypatingo yra šiame mažylyje.

„Kažkur“ matytas dizainas

Šįkart su dizainu „Apple nepersistengė – „iPhone SE“ atrodo beveik identiškai „iPhone 5“ ar „5S“ ir skirtumai tarp šių telefonų yra tokie neženklūs, jog juos pastebėtų retas.

Nuo „penktukų“ „iPhone SE“ skiriasi tik savo lygesniais ir mažiau blizgiais šoniniais apvadais, be to, „Apple“ logotipas šiame modelyje taip pat pagamintas iš aliuminio.

Labiau moterims aktuali naujiena – „iPhone SE“ bus prieinamas ir „rose gold“ spalvos.

Ir „kažkur“ matytos charakteristikos

Dizainą „Apple“ pasiskolino iš „iPhone 5“, tuo tarpu charakteristikos – identiškos naujajam „iPhone 6S“. Taip taip, „Apple“ sugebėjo į mažą korpusą įsprausti itin galingą „A9“ procesorių, „PowerVR GT7600“ GPU ir netgi tą pačią 12 megapikselių kamerą!

Tiesa, mylintiems inovacijas „iPhone SE“ nebus tinkamas pasirinkimas, kadangi šiame telefone „3D Touch“ technologijos „Apple“ neintegravo.

Mėgstate asmenukes? Pamirškite „iPhone SE“, kadangi šis telefonas teturi 1.2MP priekinę kamerą.

Taigi, „iPhone“ tėra „iPhone 6S“ „iPhone 5“ korpuse. Tačiau kai kuriems tik to ir reikia ir jeigu jūs norite nedidelio, tačiau galingo „iPhone“, „SE“ jau galite įsigyti Lietuvoje.

www.fortakas.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: