Manija įsibėgėja: su šiuo kompiuteriu galėsite atlikti net ir gamtinius reikalus neišeidami iš virtualios realybės (Video)  (1)

Kompiuterių komponentų gamintojas „Zotac“, sukūrė kompiuterį, kuris telpa į kuprinę. Kūrėjų manymu sistema vartotojams suteiks galimybę mėgautis virtualia realybę nevaržomai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie „ZBOX Mini PC Portable Backpack“ pasirodymą kompanija paskelbė praeitą savaitę, kartu su pranešimu pasirodė ir demonstracinis vaizdo įrašas. Pilnų sistemos specifikacijų „Zotac“ nepaskelbė.

„VR-ready“ sertifikatą turinti sistema, sklandžiam virtualios realybės veikimui turėtų būti apginkluota bent jau keturių branduolių „Intel Skylake“ serijos procesoriumi ir „Nvidia GTX 970“ vaizdo plokšte.

Oficialiame pranešime buvo skelbiama, „Ši sistema leidžia ne tik atsikratyti didžiosios dalies kabelių, kurių reikia įprastų kompiuterių prijungimui, tačiau vartotojams suteikia visišką judėjimo laisvę. Šis inovatyvus sprendimas turi pakankamai galios, sklandžiam virtualios realybės veikimui ir portatyvią bateriją.“

Daugiau sistemos specifikacijų turėtų pasirodyti kitą mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(8)
(0)
(8)

Komentarai (1)