„Windows 10“ leis išvengti įkyrių atnaujinimų darbo metu  (7)

Automatiniai „Windows 10“ atnaujinimai gali būti patogus būdas ištaisyti klaidas ir įrašyti naujų funkcijų, tačiau jie gali pertraukti jūsų darbą arba žaidimą pačiame įkarštyje be jokio išankstinio perspėjimo ar galimybės išsaugoti informaciją, kol įrenginys persikrauna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo mėnesį buvo išaiškinta, kad net atsisakius atnaujinti sistemą, „Microsoft“ į vartotojo kompiuterį persiunčia 6 GB dydžio atnaujinimo paketą. O naujieji neatšaukiami pranešimai apie atnaujinimą rodo, kad „Microsoft“ labai jau desperatiškai bando kaip galima daugiau žmonių pervilioti į „Windows 10“.

Tačiau greitu metu priminimai nebebus tokie įkyrūs. „Windows Central“ praneša, kad operacinėje sistemoje ruošiamas jubiliejinis atnaujinimas, kurį vartotojai jau gali išmėginti Beta testavimo programoje.

Nauja funkcija vadinsis „Active Hours“ ir leis iš anksto pasirinkti aktyviausias darbo kompiuteriu valandas, per kurias „Windows“ nesiūlys įrašyti atnaujinimų.

„Active Hours“ ištaisys vieną didžiausių operacinės sistemos erzulių. Dabar nenorintys sulaukti įkyrių pranešimų vartotojai gali yra „Windows Update“ skiltyje „Advanced Options“ pasirinkti patogiausią perkrovimo laiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (7)