Dar vienas „Microsoft“ projektas patyrė fiasko?  ()

„Microsoft“ su savo parduotuve (ang. Store) turėjo didelių vilčių, bet panašu, kad šis projektas patyrė fiasko, bent taip mano patys „Microsoft“ darbuotojai, kurie žinoma norėjo likti paslaptyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši nemaloni tiesa buvo atskleista „Kotaku“ tinklapiui duotame interviu.

Pagrindinis ilgo straipsnio tikslas buvo išaiškinti, kodėl atšauktas „Fable Legends“ žaidimas, o tuo pačiu buvo išgirsta tai, apie ką visi galvojo jau seniai – „Windows Store“ yra nepasisekęs projektas. Nežinomas darbuotojas atskleidė, kad „Xbox One“ ir „Windows 10“ paskyrų parduotuvėje yra kur kas mažiau nei planuota. Kompanija tikėjosi, kad šiuo metu jų bus dvigubai daugiau nei yra iš tikrųjų. Dėl to turėjo būti nutrauktas ir „Fable Legends“ žaidimo kūrimas, nes planuota auditorija yra dvigubai mažesnė nei tikėtasi.

Kita nemaloni tiesa yra ta, kad žmonės „Windows“ parduotuvėje perka gan vangiai. Tarkim, net 98 % „Rise of the Tomb Raider“ žaidimo kopijų buvo nupirkta „Steam“ sistemoje, o šis kūrinys buvo reklamuojamas kaip elitinis „Windows 10“ žaidimas. Be to pati parduotuvė yra tikra betvarkė, net tie žmonės, kurie pirko žaidimą iš „Windows“ parduotuvės, daugelis jų žaidimo tiesiog negalėjo įdiegti į savo sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: