„Apple“ apsigalvojo: „iPhone 7“ bus kitoks nei manyta  (12)

Naujojo Jungtinių Valstijų technologijų milžinės „Apple“ išmaniojo telefono dizainas iš esmės nesiskirs nuo ankstesniojo modelio „iPhone 6“. Tokią informaciją pateikė laikraščio „The Wall Street Journal“ versija internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak leidinio šaltinių, „Apple“ planuoja atsisakyti principo pakeisti savo telefono „iPhone“ dizainą kas dvejus metus. Jos naujojo modelio, rinkose pasirodysiančio šį rudenį, dizainas pakis visai nedaug.

Anot laikraščio, naujasis įrenginys bus pristatytas dviem variantais – pirmojo įstrižainė sieks 4,7 colio, o antrojo – 5,5 colio. Vienu pagrindinių šių metų pokyčių taps panaikintas telefono ausinių lizdas – tai „leis pagaminti plonesnį telefoną ir pagerinti jo atsparumą vandeniui“.

Nurodoma, kad ausinės bus prijungiamos naudojant telefono kroviklio lizdą.

„Apple“ planuoja rimtesnių dizaino pokyčių 2017 metams“, – nurodoma straipsnyje. Tarp šių pateikiami tokie pokyčiai kaip ekranas iš organinių šviesos diodų, ketinama atsisakyti mygtuko, vartotojui leidžiančio grįžti į pagrindinį meniu.

Pastarojo vietoje gali atsirasti ekrane įmontuotas jutiklis pirštų atspaudams atpažinti. Laikraštis teigia, kad kol kas nėra aišku, ar JAV technologijų milžinė ir toliau laikysis savo ligšiolinio principo atnaujinti išmaniųjų įrenginių dizainą kas dvejus metus.

Oficialieji „Apple“ atstovai atsisakė komentuoti „The Wall Street Journal“ pasirodžiusią informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(18)
(-7)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: