Antrasis „Boeing 767“ gyvenimas: to turbūt nėra patyręs joks kitas lėktuvas visame pasaulyje (Video)  ()

Nebenaudojamas „Boeing 767“ pakėlė bures Airijos jūroje, kur keliaus į savo naują darbo vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo dalis perpirko airių verslininkas Davidas McGowanas, kad papildytų savo kuriamą pramogų kompleksą.

Maždaug 49 metrų ilgio lėktuvas gegužės 7 dieną buvo pakrautas į baržą netoli Airijos Šenono oro uosto ir keliavo į naują kurortą, kuriame bus naudojamas, kaip pramogų struktūra. Barža su keistuoju kroviniu buvo lėtai traukiama krovininio laivo.

 Kurorto steigėjas teigia, kad naujo komplekso svečiai, galės pasirinkti iš įvairiausių transporto rūšių (taksi, orlaivių ar autobusų), kuriose norės gerai praleisti laiką su draugais bei šeima.

Oro uosto pareigūnai sakė, kad niekada nesitikėjo pamatyti „Boeing 767“ plaukiančio, tačiau jie jaučiasi laimingi senajam lėktuvui suteikdami naują šansą pasitarnauti žmonėms.

„Davidas McGowanas buvo labai entuziastingas ir mes džiaugiamės, kad jis sukūrė šį unikalų projektą. Mes visomis išgalėmis padėsime apsaugoti ir sumažinti bet kokius nepatogumus oro uosto klientams. Lėktuvas turės naują paskirtį ir prisidės prie vietinės ekonomikos plėtros. Linkime Davidui bei jo įgulai geros kelionės ir visokeriopos sėkmės“, – sakė Šenono oro uosto vadybininkė Deirdra Whitney.

Nors lėktuvo plūduriavimas ant vandens atrodo kiek keistokai, tačiau žymiai geriau jį naudoti toliau, nei leisti rūdyti oro uosto angaruose, ar ne?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(26)
(6)
(20)

Komentarai ()