„Reddit“ narys išprievartavo žaidimą „Pokemon Go“  (1)

Atsidavę virtualios realybės žaidimo „Pokemon Go“ žaidėjai puikiai žino, kad pasiekus 20 lygį tampa gerokai sudėtingiau kopti „karjeros laiptais“. Vienas internautas nusprendė iš žaidimo išspausti paskutinius syvus: jis sukčiaudamas pasiekė paskutinį, 40-ąjį, lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip kinta „Pokemon Go“ reikalavimai? Tam, kad iš 19 lygio pereitum į 20-ąjį reikia surinkti 25 tūkst. patirties (XP) taškų. Tam, kad pasiektum sekantį, 21 lygį, jau reikia dukart daugiau XP taškų.

Reikalavimai ir toliau auga drastiškai. Tačiau iki šiol nebuvo aišku, kaip situacija keičiasi artėjant prie paskutinio, 40-ojo, lygio. Tai išsiaiškinti nusprendė socialinio tinklaraščio „Reddit“ narys, slapyvardžiu _problemz.

Jis (ar ji) sukčiaudamas pasiekė paskutinį lygį. Paaiškėjo, kad reikalavimai sparčiai auga iki pat žaidimo pabaigos. Anot šio internauto, norint iš 39 lygio pasiekti 40-ąjį reikia surinkti įspūdingus 5 mln. XP taškų, o bendras per visą žaidimą surinktų XP taškų skaičius siekia 20 milijonų.

Kaip įrodymą, kad pasiekė paskutinį lygį, _problemz pasidalino žaidimo ekranvaizdžiais. Juose matyti, kad žaidėjas turi didžiulio galingumo pokemonų kolekciją. Įdomiausia tai, kad pats žaidėjas yra prieš sukčiavimą.

„Nesikoviau arenose ir to nedarysiu. Nenoriu iš nieko atimti šio žaidimo smagumo, – rašė „Reddit“ narys. – Jei kovojate su kitais žaidėjais (nesvarbu kokiame žaidime), žaiskite sąžiningai arba nežaiskite išvis.“

Jis pridūrė kreipęsis į žaidimo kūrėjus „Niantic“ ir paprašęs ištrinti fiktyvų žaidėjo profilį. Kaip _problemz pasiekė paskutinį žaidimo lygį, lieka neaišku. Kai kurie komentatoriai spėjo, kad jis naudojo programą, kuri imituoja žaidėjo judėjimą po miestą ir automatiškai registruojasi pokemonų stotelėse bei gaudo pakelėje pasitaikiusius pokemonus.

Pats _problemz užsimena panaudojęs 131 „laimingąjį kiaušinį“ – jie veikia pusvalandį ir suteikia dvigubą XP taškų kiekį. Taigi veiksmas turėjo trukti daugiau nei 65 valandas.

Jau anksčiau skelbta, kad Niujorke gyvenantis 28-erių Nickas Johnsonas yra surinkęs visus 142 skirtingus pokemonus, kuriuos galima atrasti JAV. Žaisdamas jis nuėjo daugiau nei 150 kilometrų ir žaidime pasiekė 31 lygį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(25)
(59)
(-34)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: