Suskaičiavo „Pokemon Go“ uždarbį per pirmą mėnesį nuo išleidimo: „į pavėsį“ nukeliavo ir pirmosios prognozės, ir visi buvę rekordai  (4)

Beprotiškai išpopuliarėjęs papildytos realybės žaidimas „Pokemon Go“ per pirmąsias 30 dienų nuo išleidimo uždirbo 200 mln. JAV dolerių, skelbiama „SensorTower“ ataskaitoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip „Pokemon Go“ pagerino ankstesnį žaidimo „Clash Royal“ rekordą, per pirmąsias 30 dienų atnešusį 120 mln. JAV dolerių pajamų. Ir tai kur kas daugiau, nei prognozuota iš pradžių, kuomet buvo skaičiuojama, kad per vieną dieną žaidimas gali uždirbti iki 1,6 mln. JAV dolerių.

„SensorTower“ taip pat palygino „Pokemon Go“ ir „Candy Crush Soda Saga“ – vieno iš komerciškai sėkmingiausio mobiliojo žaidimo pasaulyje – rezultatus. Tačiau pastaroji per pirmąjį mėnesį nuo išleidimo sugebėjo surinkti vos 25 mln. JAV dolerių.

Liepos 6 d. Jungtinėse Valstijose, Kanadoje ir Australijoje debiutavęs žaidimas „Pokemon Go“ šiuo metu užima pirmą vietą „Apple“ programėlių parduotuvėje. Japonijoje ir daugelyje kitų šalių žaidimas atsirado po trijų savaičių.

Patį žaidimą vartotojai gali atsisiųsti nemokamai, tačiau žaisdami gali pirkti įvairius dalykus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(25)
(8)
(17)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: