Ledai pajudėjo: atsiskaityti bitkoinais jau galima ir lietuviškame prekybos tinkle  (1)

„Topo centras“ tapo pirmuoju prekybos tinklu, kuriame galima atsiskaityti virtualiais pinigais – bitkoinais. Pirkėjai šia virtualia valiuta gali susimokėti už daugiau nei dešimt tūkstančių elektronikos ir buities prekių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šį sprendimą paskatino mūsų siekis nuolat siūlyti klientams inovatyvius sprendimus ir techniškai išsilavinusi šalies visuomenė. Žinome, jog atsiskaitymo patogumas – vienas pagrindinių veiksnių apsiperkant internetu, o dauguma pažangių pirkėjų jau turi šios valiutos. Atsižvelgdami į šiuolaikinio pasaulio diktuojamus reikalavimus ir stebėdami vartotojų poreikius, siekiame palengvinti jų buitį ir laisvalaikį,“ – teigia UAB „Topo grupė“ generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Bitkoinai – valiuta, kurios veikimas grįstas matematiniais algoritmais, o kursą reguliuoja pasiūla ir paklausa. Pagrindiniai šios valiutos privalumai – paprastumas, saugumas ir greitis. Pervedimai bitkoinais yra įvykdomi labai greitai, o mokesčiai, lyginant su tradicinėmis atsiskaitymo priemonėmis – maži.

„Šią galimybę siūlome dar tik kelias savaites, tačiau jau turime klientų, kurie išbandė naująjį atsiskaitymo būdą ir už prekes sumokėjo virtualia valiuta įsigydami kokybiškas ausines ir telefonus. Finansinės informacinės technologijos pasaulyje yra labai pažengusios, tad neabejojame, kad ir Lietuvoje daugės atsiskaitymų virtualia valiuta,“ – prognozuoja R. Štaras.

„Topo centro“ klientai bitkoinais gali atsiskaityti už visas prekes. Tai galima padaryti apsiperkant šio prekybos tinklo elektroninėje parduotuvėje www.topocentras.lt. Už prekes apmokėti bitkoinais galima iš bet kokios „Bitcoin“ piniginės kompiuteryje (kompiuteryje naudojama speciali programa). Saugų bitkoinų keitimą mažiausiomis kainomis „Topo centro“ klientams užtikrina „SpectroCoin“ – įmonė, teikianti bitkoinų sprendimus ir siūlanti įvairias, su šia valiuta susijusias paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(31)
(2)
(29)

Komentarai (1)