Viską vainikuojantis „Samsung Galaxy Note 7” sprogimas: supleškėjo kartu su visureigiu (Video)  (3)

Jau ne kartą rašėme, kad „Samsung“ kompanija po 35 oficialiai patvirtintų telefono sprogimo ir užsiliepsnojimo atvejų atšaukė šiuos išmaniuosius dešimtyje šalių, tačiau ne visi gyventojai rimtai sureagavo į tokius perspėjimus. Tačiau kaip rodo naujausias pavyzdys, reaguoti reikia labai rimtai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-09-15 Viską vainikuojantis „Samsung Galaxy Note 7” sprogimas: supleškėjo kartu su visureigiu (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Floridos valstijoje gyvenantis Nathanas Dornacheris kartu su šeima niekuo neypatingą rugsėjo savaitgalį išsiruošė į tradicinį apsipirkimą. Sugrįžus į namus prasidėjo daiktų iškrovimas iš „Jeep Cherokee“ automobilio, o liūdnai pagarsėjęs „Samsung Galaxy Note 7” liko krautis nuo automobilio akumuliatoriaus.

Viskas, kaip įprasta - taip jau buvo daroma ne vieną, ir ne du kartus per tokius savaitgalinius apsipirkinėjimus.

Kuomet šeima persinešė į namus naujai nusipirktą stalą ir sugrįžo išsikraustyti kitų pirkinių, juos ištiko šokas: automobilis skendėjo liepsnose, rašo autoblog.com.

Atvira liepsna liepsnojo visas automobilio salonas, pro atvirus langus veržėsi tiršti juodi dūmai. Kol atvyko ugnesiai, jau nebebuvo ką begelbėti - automobilis buvo visiškai suniokotas.

Ugnegesiai greitai nustatė tikrąjį gaisro kaltininką - tai neabejotinai „Samsung Galaxy Note 7”.

Į tokį įvykį „Samsung” negalėjo nereaguoti, tad greit buvo paskelbtas viešas kompanijos komentaras:

„Esame informuoti apie incidentą ir bendradarbiaujame su ponu Dornacheriu siekdami kuo nuodugniau ištirti šį atvejį ir padarysime viską, ką tik galime dėl jo. Pabrėžiame, kad vartotojų saugumas – svarbiausias „Samsung“ prioritetas. Primygtinai siūlome telefonų savininkus pasinaudoti produktų keitimo programa, apie kurią pranešta praėjusią savaitę. Pagal šią programą „Samsung Galaxy Note 7” savininkai gali pasikeiti turimą išmanųjį telefoną į naują ir visiškai saugų“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(6)
(22)

Komentarai (3)