Kokie dar išmanieji laikai be išmaniųjų batų? Savaime užsirišantys „Nike“ bateliai jau greitai bus pasiūlyti „Atgal į ateitį“ gerbėjams (Video)  (1)

Praėjo beveik 30 metų nuo to momento, kai Marty‘is McFly‘us įsispyrė į kompanijos „Nike“ sportinius batelius su ypatingais raišteliais, gebančiais savaime užsirišti. Visa tai vyko vienoje iš fantastinio filmo „Atgal į ateitį 2“ scenų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-09-27 Kokie dar išmanieji laikai be išmaniųjų batų? Savaime užsirišantys „Nike“ bateliai jau greitai bus pasiūlyti „Atgal į ateitį“ gerbėjams (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau šis išradimas nėra jau toks nerealus, kaip galėtų pasirodyti.

Kaip skelbia CNN, jau lapkričio 28 dieną kompanija „Nike“ ketina pristatyti ikona tapusius sportinius batelius, kurie taip pat gebės savaime užsirišti. Tiksliau automatiškai užsiveržti ir taip sutvirtinti kojas.

Kompanija jau paviešino pirmąją vaizdinę medžiagą ir atskleidė šiek tiek daugiau detalių, kaip iš tiesų veiks „HyperAdapt“ vardą gavę sportbačiai.

CNN teigimu, inovatyvūs sportiniai bateliai, žengę iš ateities, bus itin lengvi bei įkraunami, visai kaip jūsų išmanusis telefonas. Jie taip pat šviesos bei spalvų pagalba įspės apie baterijos išsikrovimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai (1)