Netikėta „Tesla Model S“ transformacija: pirmasis pasaulyje katafalkas, kuriam nereikia vairuotojo (Video)  ()

Be vairuotojo riedantis katafalkas skamba lyg kūrinys iš fantastinio filmo, bet tai jau netrukus taps realybe. Jei ir būna atvejų, kai keleivis negali atsisakyti pasivažinėjimo automobiliu, tai paskutinioji kelionė katafalku tikrai tokia. Besirūpinantiems aplinkos apsauga, nuo šiol siūloma itin stilinga transporto priemonė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla Hearse“ yra danų prailgintos bazės automobilių projektai užsiimančios „RemetzCar“ specialistų rankų darbas. „Tesla Model S“ sedaną jie pavertė katafalku su didžiuliais langais.

Nors autonominio vairavimo funkcija sulaukia itin prieštaringų vertinimų, paskutinėje kelionėje iki kapinių ji puikiai derėtų. Tereikia, kad danai įkalbintų „Tesla“ numatyti lėtą važiavimo režimą ir toks vaiduokliškas pasirodymas be vairuotojo tikrai taptų daugelio paskutiniuoju pageidavimu.

Visgi net ir be šios funkcijos „Tesla S“ katafalkas yra šiuolaikiškas, stilingas, tylus ir ekologiškas būdas pasiekti paskutinio poilsio vietą.

Modelis sukonstruotas senesnės elektromobilio versijos pagrindu, tačiau vis tiek vienu įkrovimu gali nuvažiuoti mažiausiai 350 kilometrų atstumą. 800 milimetrų prailginto kėbulo ilgis siekia 5779 milimetrus, o viduje telpa iki 2,17 metro ilgio karstas.

Visas elektromobilio interjeras dengtas aukščiausios kokybės oda, grindims panaudotas tikmedžio, o kitur – uosio mediena. Taip pat pritaikytos nerūdijančio plieno ir aliuminio detalės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: