Tesla spalio 17 rengiasi atskleisti „netikėtą“ naują produktą  ()

Pasak kompanijos įkūrėjo ir vykdančiojo direktoriaus Elono Musko, pirmadienį, spalio 17 dieną, Tesla atskleis kažką netikėto. Sekmadienį jis Twitter paskyroje paskelbė, kad tai bus naujas produktas, kuris bus „netikėtas daugeliui“ ir kuris nebus susijęs su numatytu Tesla/SolarCity produkto pristatymu spalio 28-ąją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-09 Tesla spalio 17 rengiasi atskleisti „netikėtą“ naują produktą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Muskas anksčiau žadino smalsumą spalio 28-osios renginiu, sakydamas, kad jame bus pristatytas bendri elektromobilių ir saulės energijų kompanijų produktai, tarp kurių bus saulės elementų stogas, kartu su integruotu antros kartos Tesla Powerwall energijos kaupikliu ir Tesla EV krovikliu.

Nauja informacija iš Musko rodo, kad Tesla pristatys dar kažką. Tai galėtų būti naujas automobilis (daug kas laukia nesulaukia Roadster 2.0 pasirodymo), arba autonominio vairavimo patobulinimų. Kompanija neseniai išleido savo Autopilot 8.0 atnaujinimą, bet Muskas buvo anksčiau šiais metais minėjęs, kad kompanija autonominį vairavimą tobulina daugelį stebinančia sparta.

Po įrašo apie būsimą įvykį, Muskas dar paminėjo, kad nei Tesla, nei SolarCity ketvirtą ketvirtį nereikės skirti papildomo kapitalo platinti akcijų, kaip spėjo kai kurie stebėtojai. Tai dar vienas ženklas, kad šie įvykiai bent iš dalies skirti užtikrinti investuotojus, kad Musko pasiūlytas dviejų kompanijų apjungimas išeis į gera joms abiems.

Darrell Etherington
techcrunch.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(1)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: