„Xiaomi Mi Mix“ - išskirtinis planšetofonas su keraminiais šarvais (video)  ()

Nors „Xiaomi“ neseniai pristatė ir „Mi Note 2“ – labai įdomų „Note 7“ pakaitalą, kuris, beje, turi net ir beveik identišką išvaizdą bei charakteristikas, bet pasaulį labiau sudomino kitas pristatytas įrenginys – „Mi MIX“. Šis telefonas yra pagamintas iš keramikos ir jo 6.4 colių „AMOLED“ ekranas užima 91.3% telefono priekinės dalies. Įprastai išmaniuosiuose telefonuose ši dalis siekia apie 70-75%.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi MIX“ turi ir įspūdingas charakteristikas: „Snapdragon 821“ 2.35GHz procesorių, 4GB LPDDR4 operatyviosios ir 128GB vidinės atminties. Šis telefonas gali pasigirti ir 4400mAh baterija, 192 kHz / 24 bitų audio palaikymu bei 16 mepapikselių kamera.

Jau, ko gero, pastebėjote – viršutinėje dalyje nėra ausinės, per kurią girdimas pašnekovas. Tai ką, negalima kalbėtis? Galima – „Xiaomi“ panaudojo keraminės akustikos technologiją (tiksliau –„cantilever piezoelectric ceramic acoustic technology“), kuri leidžia girdėti pašnekovą dėl stiklo vibracijų. Įdomu, kaip tai veiks realybėje. Kita vertus, kaip praneša topcom.lt, tokia technologija jau yra patikrinta - ji naudojama „Sharp Aquos Crystal“, „Google Glass“, „Gigaset ME“, „Kyocera Urbano V01“ ir kituose prietaisuose.

Be to, visi jutikliai ir netgi pirštų antspaudų skaitytuvas irgi slepiasi po ekranu. Skamba kaip futuristiškiausias visų laikų telefonas, tiesa?

„Xiaomi Mi Mix“ funkcijų apžvalga

Bet kol kas šis telefonas bus prieinamas tik Kinijoje. Kada ir ar iš viso „Mi MIX“ pasirodys Europoje – neaišku. O jeigu pasirodys, šaltiniai teigia, jog galime tikėtis maždaug 500-600 eurų kainos. Kaip už telefoną be garantijos – daugokai, bet inovacijų šiame įrenginyje nemažai ir būtų tikrai įdomu jį išbandyti. O ką manote jūs?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: