Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama ribota kelių dienų akcija ypač simpatiškam planšetiniam kompiuteriui „Cube WP10“ – su „Windows 10“, 2 SIM bei 2G, 3G ir 4G ryšio moduliais  (1)

Ieškantys naujo planšetinio kompiuterio jau greičiausiai spėjo pastebėti, kad tokių gerai žinomų gamintojų kaip „Samsung“ ar „Apple“ planšetų pasiūla per pastaruosius keletą metų mažai kuo pasistūmėjo į priekį. Panašu, kad pastarosios bendrovės nusprendė visą savo dėmesį sutelkti tik į išmaniųjų telefonų gamybą, todėl jei norite kažko įdomesnio ir modernesnio, kito planšetinio kompiuterio jau gali tekti dairytis kol kas sunkiai europiečiams pažįstamoje vietinėje Kinijos rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasiryžusiems artimiausiu metu įsigyti naują planšetinį kompiuterį, pirmiausia rekomenduojame atkreipti dėmesį į itin palankiai Kinijoje vertinamą gamintoją „Cube“. Kadangi ši bendrovė daugiausiai specializuojasi planšetinių kompiuterių gamyboje, klausimų dėl pastarųjų kokybės šiuo atveju tikrai kilti neturėtų. Vienas naujausių „Cube“ planšetinių kompiuterių „WP10“ šį kartą maloniai turėtų nustebinti net ir didžiausius skeptikus, kadangi greta puikaus dizaino pirkėjui taip pat gali pasiūlyti pakankamą našumą bei gerą funkcionalumą.

Šis 6,98 colių įstrižainės HD raiškos (1280 x 720) IPS technologijos ekraną turintis planšetinis kompiuteris „Cube WP10“ yra aprūpintas keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon MSM8909“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM atmintine, „Adreno 304“ vaizdo plokšte bei daugiau nei pakankamos 16 GB talpos vidinės ROM atminties lustu. Vis dėlto pastarąją atmintį bet kada galima praplėsti dar 128 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę.

Didelis šio planšetinio kompiuterio privalumas taip pat yra dviejų SIM kortelių palaikymas bei integruoti 2G, 3G ir 4G ryšio moduliai. Jie kaip reikiant praplečia „Cube WP10“ mobilumo savybes, o tai, be jokios abejonės, atsižvelgus į šiuolaikinius gyvenimo tempus tampa dideliu privalumu bet kuriam pirkėjui.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį ir į 2850 mAh bateriją bei planšetiniame kompiuteryje įdiegtą greito baterijos įkrovimo techninį sprendimą, kuris taip pat tampa svarbia „Cube WP10“ aukšto mobilumo sudedamąją dalimi.

Galiausiai reikia įvertinti ir tai, kad šis planšetinis kompiuteris iš karto yra parduodamas su „Windows 10“ operacine sistema. Nežiūrint to, „Cube WP10“ kainuoja tikrai pigiai – apie 125 €. Tiksli kaina priklauso nuo nuolaidos dydžio – šiuo metu ji gana didelė, bet su tokia kaina išparduodamų prekių kiekis ribotas, tad susidomėjus ilgai laukti neverta – ateityje kaina neabejotinai kils (pas kinus taip visada nutinka, kai baigiasi akcijiniam išpardavimui paskirtas prekių kiekis).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (1)