Šių metų stebuklu vadinamo „Xiaomi Mi Mix“ telefono atsparumo testas - tiesiog žavingas, tačiau papildomas bandymas patvirtino liūdniausias prognozes (Video)  ()

Berėmis iš trijų pusių flagmanas „Xiaomi Mi Mix“ neseniai išlaikė „Youtube“ vartotojo „JerryRigEverything“ standartinių telefono tvirtumo testų seriją – rezultatai buvo tokie puikūs, kad nustebino ir patį eksperimentų vykdytoją. Tačiau dar vienas papildomas bandymas į statinę medaus įdrėbė didžiulį šaukštą deguto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmosios bandymų serijos gale Jerry savo žiūrovams uždavė klausimą – ar jie norėtų, kad būtų atliktas ir atsparumo kritimui bandymas (pats Jerry tokių bandymų vengia, nes jų rezultatai per daug priklauso nuo atsitiktinumo).

Ir savo žiūrovų prašymu, atsparumo testų autorius „Xiaomi Mi Mix“ atveju padarė išimtį bei atliko kritimo testą. Kas nutiko „Xiaomi Mi Mix“ nukritus ant betoninio paviršiaus?

Žiūrim:

Deja, pasitvirtino įtarimai dėl „Mi Mix“ trapumo – išmaniojo telefono stiklas ir keramikinis korpusas patyrė pastebimą žalą nukritęs iš vos 60 cm aukščio. Nesunku įsivaizduoti, kas būtų nutikę, jei prietaisas būtų numestas iš aukščiau. Galbūt, dėklas iš dalies išspręstų problemą, tačiau ne itin atsargiems vartotojams „Mi Mix“ derėtų vengti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()