Telefonams atsiveria nauja era: „Qualcomm“ procesoriai pereina į naują spartos lygį (Video)  (2)

Pasirodė dar daugiau detalių apie būsimą „Qualcomm“ flagmaną – „Snapdragon 835“. Sisteminis lustas galimai pasieks magišką 3 GHz ribą, bent jau keturi branduoliai iš aštuonių. Tokius lustus rasime tik pačios aukščiausios klasės telefonuose, nes jie tikrai nebus pigūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagal duomenis iš nutekintos skaidrės matome, kad „Snapdragon 835“ turės aštuonis branduolius. Jie bus padalinti į du blokus. Keturi „Kryo“ branduoliai bus skirti intensyvioms užduotims ir galės pasiekti net 3 GHz dažnį, kiti keturi „Kryo“ branduoliai veiks kiek kuklesniu 2.4 GHz dažniu.

„Adreno 540“ grafikos posistemė galės apdoroti 4K raišką. Lustas taip pat palaikys UFS 2.1, Cat. 16 ir greitąjį krovimą.

Spekuliuojama, kad „Snapdragon 835“ turi debiutuoti 2017 antrame ketvirtyje. Tokius lustus rasime tik geriausiuose ir brangiausiuose telefonų modeliuose.

Lentelėje taip pat užsimenama apie kitus 10 nm litografijos lustus, kurie pasirodys labai panašiu metu kaip ir  „Snapdragon 835“. Tai „MediaTek P35“ ir „X30“. Abu  jie turės net po 10 branduolių.

Top-10 išmaniųjų telefonų, turėsiančių „Snapdragon 835“ lustą – video įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(12)
(1)
(11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: