Kam tas grožis, jei jį reikia dengti dangteliu? Pažiūrėkite, kaip vos per tris mėnesius susidėvėjo „iPhone 7 Plus Jet Black“  (1)

Socialinio tinklo Reddit vartotojas slapyvardžiu Robhue prieš tris mėnesius nusipirko naują išmanųjį telefoną „iPhone 7 Plus“ su blizgiu juodu korpusu. Tam, kad išgauti neįtikėtiną „Jet Black“ spalvą telefono korpusas yra gaminamas iš matinio aliuminio, kuris vėliau keletą kartų anoduojamas ir poliruojamas. Neigiama šio proceso pusė yra tai, kad padidėja nežymių įbrėžimų atsiradimo tikimybė, jei savo išmanųjį telefoną naudojate be dėklo. Robhue nusprendė atlikti eksperimentą ir sąmoningai papildomai neapsaugojo „iPhone“ korpuso tam, kad po tam tikro laiko aktyvaus naudojimo įvertintų prietaiso išvaizdą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-01-03 Kam tas grožis, jei jį reikia dengti dangteliu? Pažiūrėkite, kaip vos per tris mėnesius susidėvėjo „iPhone 7 Plus Jet Black“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir tikėtasi, per tris mėnesius telefono korpuse pasirodė daugybė įbrėžimų, daugiausia kampuose ir apatinėje dalyje. Nuotraukų autorius nieko nepasakė apie ekraną ir kamerą, kuri išsikiša virš korpuso, todėl galima spėti, kad jų apsauginis stiklas nenukentėjo.

„Apple iPhone 7 Jet Black“ Lietuvoje kainuoja apie 870 eurų, o „Apple iPhone 7 Plus Jet Black“ – 980 €. „Apple“ oficialiai rekomenduoja šiuos prietaisus nuo pirmos naudojimo dienos nešioti dėkle, tačiau tuomet nesimato pagrindinio šio modelių privalumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(21)
(45)
(-24)

Komentarai (1)