Šiurpus reginys: pėsčiasis telefonu įamžino masinę automobilių avariją ir į juos „žirklėmis“ įlekiantį vilkiką (Video)  ()

Praeitą savaitgalį, kai Lietuvoje viešpatavo speigas, anapus Atlanto, šiaurinėse žemyno vietose, klimatas taip pat nebuvo pavydėtinas. Tai puikiai iliustruoja filmuota medžiaga iš 401 numeriu pažymėtos magistralės Kanadoje, Ontarijo valstijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša automobilių naujienų portalas carscoops, į masinę avariją pateko apie šimtas automobilių. Per šį įvykį viršuje ant viaduko buvęs pėsčiasis viską įamžino telefonu. Automobiliai vienas į kitą trankytis pradeda po to, kai kelyje susiformuoja transporto priemonių spūstis.

Daugelis vairuotojų spėjo pristabdyti prieš krūvą stojančių automobilių, tačiau kai kamštis beveik nebejudėjo, iš galo atlėkusiems vairuotojams sustoti jau nebepavyko. Per stabdžius kirtęs vilkiko vairuotojas net susisuko kelyje – akivaizdu, kad daugelio transporto priemonių vairuotojai nepasirinko saugaus greičio.

Situacija gal būtų galėjusi tapti geresne, jeigu vairuotojai būtų įspėję apie susidariusią kliūtį avarinėmis šviesomis. Laimei, avarijoje niekas nežuvo ir rimtesnių sužalojimų išvengė. Masinėje avarijoje dalyvavę vairuotojai ir keleiviai tikina, kad kai per galinio vaizdo veidrodėlį pamatė atskriejantį vilkiką, pagalvojo, kad tai yra paskutinė jų akimirka šioje žemėje.

Vietinė naujienų televizija „CTV News“ taip pat pranešė, kad tuo metu visoje apylinkėje siautė pūga, buvo itin menkas matomumas. Visgi, sustoti tokioje situacijoje beveik neįmanoma, tuo labiau skriejant dideliu greičiu. „Mes visi buvome išsigandę ir dėkojome Dievui, kad išlikome gyvi“, – teigia viena vairuotoja, išgyvenusi masinę avariją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()