Spėliojama, kad greitai pasirodysiantis „iPhone X“ atrodys maždaug šitaip (Video)  ()

Kol Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ teisinasi dėl „Galaxy Note 7“ nesėkmės, o ekspertai įspėja, jog naujojo flagmano „Galaxy S8“ pristatymas gali būti nukeltas, didžiausi konkurentai „Apple“ patyliukais kuria būsimąjį „iPhone“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors kol kas jokių oficialių žinių apie būsimą „Apple“ kūrinį nėra, internete nuolatos pasklinda vis naujų gandų.

Ganėtinai keista, jog nemažai „Apple“ gerbėjų pačiu stilingiausiu ir patogiausiu įrenginiu laiko „iPhone 4“, kuris turėjo nerūdijančio plieno kraštus, o priekinę ir galinę telefono dalį dengė dvi stiklo plokštelės.

Dabar kalbama, jog naujasis „iPhone X“ sugrįš būtent prie šių ištakų bei vėl bus su iš stiklo pagamintomis priekine ir galine dalimis, o įrenginio kraštai bus iš nerūdijančio plieno.

Maža to, neatmetama, jog „iPhone X“ ekranas bus šiek tiek išlenktas. Vis dažniau pasigirsta kalbų, jog būsimas „Apple“ flagmanas neteks ir visiems įprasto „Home“ mygtuko bei pirštų atspaudų jutiklio.

Visi šie komponentai bus integruoti tiesiai į ekraną. Remdamasis internete pasirodžiusiais gandais, dizaineris Imranas Tayloras sukūrė savo interpretaciją, kaip iš tiesų galėtų atrodyti „Apple iPhone X“.

Ar naujasis „Apple iPhone X“ gali atrodyti šitaip?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(7)
(25)
(-18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: