Skeptikai buvo greitai užtildyti - naujasis „Nokia 3310“ seka originalo sėkmės pėdomis  ()

Atnaujintą „Nokia 3310“ modelį pristatęs suomių verslo startuolis „HMD Global“ trina rankomis: telefono paklausa tiesiog milžiniška. Telefonais prekiaujanti įmonė „Carphone Warehouse“ pranešė, kad šį telefoną iš anksto užsisakė rekordinis skaičius žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jų, naujasis 3310 sulaukė dešimteriopai didesnio susidomėjimo nei bet koks kitas konferencijoje „Mobile World Congress“ pristatytas telefonas.

„Paskelbus apie šį atnaujintą modelį, susidomėjimas buvo milžiniškas. Išankstinių užsakymų skaičiai pas mus yra itin dideli, o tai tik įrodo, kad susidomėjimas yra realus ir vartotojai nori šį telefoną gauti“, – Telegraph.co.uk sakė Andrew Wilsonas, „Carphone Warehouse“ prekybos direktorius Jungtinėje Karalystėje.

Kada šis telefonas pasirodys prekyboje, gamintojas kol kas nepaskelbė, tačiau jo išleidimo laukiama iki vasaros. Jį bus galima įsigyti už 49 eurus. 

3310, kaip ir pirmtakas, liko mygtukinis, telefono išskirtiniai bruožai – ilgai tarnaujanti baterija (iki mėnesio budėjimo režimu ir 22 val. pokalbių), 6 cm įstrižainės spalvotas ekranas, 2 mln. tšk. raiškos kamera ir atnaujintas žaidimas „Gyvatėlė“.

Prisijungti prie interneto šiuo telefonu teoriškai įmanoma, bet veiks jis nelabai greit, mat 3310 veikia tik 2,5G ryšys.

Originalus „Nokia 3310“ buvo pristatytas 2000-aisiais, o per penkerius metus, kol juo buvo prekiaujama, parduota per 126 mln. šio modelio įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(38)
(8)
(30)

Komentarai ()