Išmanusis laikrodis už pietų restorane kainą – susipažinkime su vienu iš pigiausių kiniškų laikrodžių (Video)  ()

Per keletą pastarųjų metų rinką užpildė įvairūs išmanieji prietaisai. Nors daugelio jų naudingumas abejotinas, išmanieji laikrodžiai, regis, žmonėms patinka. Šiais įrenginiais papuoštų riešų galima išvysti vis daugiau, tačiau kai kurie žmonės nenori išleisti kelių šimtų eurų tokiam daiktui. Visgi, išmaniojo laikrodžio galimybes galima išbandyti ir už labai nedidelę sumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip visada, ieškodami pigesnių daiktų atsigręžiame į Kinijos kompanijų gaminius. Nors juos vis dar lydi stereotipai apie kiniškų gaminių kokybę (ir juos patvirtinančios problemos), kai kurie įrenginiai iš tikrųjų yra verti dėmesio. Pavyzdžiui, aktyvų laisvalaikį mėgstantys žmonės visame pasaulyje puikiai vertina išmaniąją „Xiaomi Mi Band 1S“ apyrankę, tačiau kai kurie norėtų įrenginyje ant riešo turėti šiek tiek daugiau funkcijų.

Štai čia ir pasitarnauja „uWear“ išmanusis laikrodis. Jis atlieka galybę naudingų funkcijų, o labiausiai iš kitų analogų išsiskiria savo kaina, bet apie ją vėliau.

„uWear“ išmanusis laikrodis ypač pasitarnaus aktyviems, sveiką gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jis skaičiuoja žingsnius, analizuoja miego laiką, primena pajudėti ir pateikia praktiškų patarimų. Tai atlieka ir kitos išmaniosios apyrankės, tačiau ekraną turintis laikrodis gali informaciją pateikti visiškai kitaip. Lengva nuspręsti, kaip reikia keisti miego režimą, kiek papildomų žingsnių per dieną būtina atlikti ir taip toliau.

„uWear“ išmanusis laikrodis jungiasi prie socialinių tinklų ir elektroninio pašto sistemų. Tai labai patogu, nes nereikia išsitraukti telefono, vos tik gaunate kokį nors pranešimą. Ši funkcija labai pravers tuomet, kai būsite labai užsiėmę - kas jei gautas elektroninis laiškas yra visiškai nesvarbus? Tai sužinosite vos pažvelgę į išmaniojo laikrodžio ekraną. Žinutes bei skambučius taip pat gausite tiesiai į „uWear“ prietaisą. Su išmaniuoju telefonu jis bendrauja „Bluetooth“ ryšiu.

Įdomu ir tai, kad „uWear“ išmaniuoju laikrodžiu galite valdyti kai kurias išmaniojo telefono funkcijas. Pavyzdžiui, galite perjungti grojamą dainą ar netgi valdyti kamerą. Tai labai patogu, nes telefoną galite kur nors padėti, tuomet pasiruošti ir išmaniojo laikrodžio pagalba padaryti keletą nuotraukų. „uWear“ išmanusis laikrodis taip pat padės surasti nežinia kur padėtą išmanųjį telefoną.

Pats „uWear“ išmanusis laikrodis pasižymi labai paprastu dizainu, kuris nedaug skiriasi nuo kitų pigių išmaniųjų laikrodžių. Įrenginio korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o apyrankė - iš tvirtos sintetinės gumos. Nors savo techniniais parametrais „uWear“ išmanusis laikrodis nusileidžia patiems brangiausiems įrenginiams, bet kaina tikrai vilioja. „uWear“ išmanusis laikrodis šiuo metu kainuoja šiek tiek daugiau nei 21 eurą. Jis veikia sparčiai, atrodo neblogai ir puikiai tinka susipažinimui su dėvimomis technologijomis.

„uWear“ išmaniojo laikrodžio pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai ()