Parodytas dar neanonsuoto ir vieno iš labiausiai laukiamų telefonų - „Xiaomi Mi6“ atvaizdas  (1)

Per ateinančius mėnesius turėtų būti surengtas pristatymas vieno iš labiausiai laukiamų šių metų išmaniųjų telefonų – „Xiaomi Mi6“. Apie šį prietaisą jau seniai sklando gandai, bet vis dar neturite tikslios informacijos apie jo išvaizdą ir specifikacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranašaujama, kad „Xiaomi“ pristatys dvi ar net tris Mi6 versijas, kurios skirsis ekrano įstrižaine, procesoriumi, RAM talpa ir korpuso medžiagomis. Ilgą laiką buvo ginčijamasi dėl būsimo flagmano dizaino, bet neseniai Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbė pirmąjį išmaniojo telefono paveikslėlį.

Panašu, kad jame matyti aukščiausios klasės „Xiaomi Mi6“ modifikacija su keramikiniu korpusu. Iš pirmo žvilgsnio pastebimas dizaino tęstinumas su praėjusių metų flagmanais Mi5, Mi5S ir „Mi Note 2“. Žemiau ekrano matomas pradžios mygtukas su integruotu pirštų atspaudų skaitytuvu, o gale įsikurs dviguba kamera.

Paveikslėlyje taip pat išvardytos „Xiaomi Mi6“ kainas. Versija su 64 GB vidinės atminties kainuos $ 289, su 128 GB – apie $ 332, o už modelį su 256 GB kaupikliu prašys $ 419.

Pagal naujausius gandus, „Xiaomi Mi6“ pristatymo reikėtų laukti ne anksčiau kaip šių metų gegužės mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: